M i n n e n

fönster

 

Hej fredag,

Hemma med Céline och Julie även idag, så vi har redan påbörjat helgen lite smått. En längre frukost med tända ljus har vi hunnit med, det sker ju inte annars en vanlig vardag. Maximilian (som förövrigt har namnsdag idag) är i skolan, och i eftermiddag ska ha med sin bästa kompis hem där han ska sova över till imorgon, gulligt!

Jag minns än idag när jag sov över hos min bästis när jag var liten, och hur vi låg och pratade och fnissade i timmar när vi egentligen borde somnat. Minns att hennes mamma var inne och sa till oss att vi skulle vara tysta och sova, men att vi ändå låg och småviskade tills klockan var alldeles för sent. Ett fint minne ♥

.

blomm

Annars måste jag erkänna att jag har väldigt dåligt minne överlag när det kommer till bakåt i tiden. Minns inte mycket från skoltiden för att ta ett exempel. Nästan lite skrämmande ibland, eller skrämmande kanske det inte är, men tråkigt när man hör vissa andra av vännerna som minns så detaljerat ibland, men nope inte jag inte!

Har ni bra minne bakåt i tiden? Eller är ni som jag, som ett tomt blankt papper i huvudet?!?! Hahaha!

Trevlig helg!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 1. Hej! Den här kommentaren hör egentligen inte ihop med detta inlägget, men måste ändå ställa en fråga. Vi ska skaffa en ny soffa och er grå soffa från SoffaDirekt är supersnygg, är den väldigt djup att sitta i som den ni har från Sleepo?
  Måste såklart också tacka för all inspiration du ger i denna mysiga blogg.
  Forts trevlig helg/ Catarina

  1. Hej,

   Nej soffan från Soffadirekt är inte alls djup att sitta i, är du ute efter en som är djup då är den helt fel, vill du ha en som inte är djup då är den perfekt :) Tycker mycket om den, men ryggkuddarna kasar lätt ner en aning. Inte när man sitter i den, utan efter man rest sig upp då måste man räta upp dom igen. Egentligen inget större problem alls, dom väger inte mycket och som sagt bara att putta upp dom igen, men det är väl enda som kanske kan störa liiite, annars är jag jättenöjd :)

   Tack snälla, glad jag blir att höra!

   Ha en fortsatt fin söndag!!

 2. Åsa skriver:

  Jag minns inte heller mycket från när jag var barn, eller i tonåren, eller i tjugo- och trettioårsåldern:-) Min bästa kompis verkar minnas allt och är också en hejare på att minnas namn, till och med på personer vi träffade i tonåren. Kanske det spelar in att jag är en person som hellre ser framåt än sitter och minns.

 3. Jossan skriver:

  Jag minns inte heller mycket från barndomen och har tyckt att det varit väldigt tråkigt, men sen har jag läst från flera källor att det tyder på att man hade en fin och oproblematisk barndom och då känns det lite bättre :) Har man känt viss otrygghet och oro är det större sannolikhet att man minns mer

 4. Ullie skriver:

  Grattis till maximilian på namnsagen
  hoppas han hade sovit gott hos kompisen och att ni hade en bra start på helgen kram kram

 5. Jessica skriver:

  Minns inte mkt från skolan, mer fragment men minns precis allt från min barnomskompis hem. Vilka böcker de hade i bokhyllan t o m. Var avis på hur städat, ordningsamt och fint de hade, även om vi inte hade det stökigt hemma direkt utan väldigt mysigt. Minns också en annan barndomskompis som hade hemskt fult och tråkigt hemma, inget mysigt alls utan kalt och att jag nästan inte ville gå hem till henne av den anledningen. Minns även hennes hem i detalj😂. Har alltid trott att jag har dåligt minne eftersom jag inte minns skolan men har nu förstått att minnet är selektivt:-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..