Sköna söndag

2019-01-23 080

 

God kväll,

Kikar in lite sent omsider denna söndag, men jag hoppas att er helg varit bra oavsett om ni varit ute på galej eller varit på hemmaplan!

Söndagar gillar jag allt lite extra ändå, vara med familjen, förbereda inför kommande vecka så att den underlättas så mycket som möjligt, och så har man tid för en annan typ av avkoppling än resten av veckans veckodagar. Jag älskar´t, blir på så vis nästan alltid ett fint avslut på veckan :)

.

2019-01-23 085

Knäppte en bild här i vår tv-hörna från en annan vinkel. Det slog mig nämligen häromsistens att det av någon oförklarlig anledning ofta är så att jag tar bilder här hemma från ungefär samma vinklar fast vi har sååå många fler. Jag får väl helt enkelt göra ett inlägg där jag fotar från ovanliga vinklar framöver kanske ;P

Nu ska jag njuta det sista av helgen innan det är måndag igen!

Ta hand om er ♥

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

  1. Så snyggt och roligt med fler vinklar! Ser framemot en video-story med rundtur på nedervåningen 😻 Nått jag typ bestämt att du måste göra 😂 Kramis

  2. Maria skriver:

    Fantastisk vas, var är den inhandlad?

    1. Ja visst är den, den är köpt på Ellos rea för runt 200 kr så ett riktigt kap, vet dock inte om den finns kvar!

  3. Louise skriver:

    Haha jag klickar ju in mig här var och varannan dag men har nog inte riktigt fattat förrän nu hur rummen hänger ihop. Än mindre att det är i detta rum det fantastiska skåpet står 😂 På tal om skåpet, slipade du det innan du gick loss med färgen? Har skaffat mig ett riktigt projekt i form av ett gammalt linneskåp som ska bli mörkt mörkt grått… Ska bara researcha lite först hur man gör det bäst 😅🙈 Minns du förresten vad färgen heter som du använde? 😊 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..