Most Wanted

2019-01-23 064
2019-01-23 068

Foto: Picasa

.

Godmorgon,

Hoppas allt är bra, här hemma har vi liten sjukstuga, Maximilian har nämligen varit hemma sjuk sedan igår, förkyld och med en riktigt eländig hosta. Småsystrarna fick hänga hemma på köpet :P

Detta med att flytta runt saker i hemmet, är bästa spartipset för plånboken. Det är ju inget nytt under solen egentligen, men tål att påminnas om, om och om igen. Gjorde detta själv häromdagen, bytte plats på två mattor. Vips ett lite ljusare och ”vårigare” hörna i tv-rummet på första våning. Mattan från Classic Collection som låg där uppe tidigare gör sig faktiskt mycket finare här nere mot den gamla fiskbensparketten, än mot det vitmålade plankgolvet på övervåningen.

.

2019-01-23 08245678

Foto: Picasa

Sen vill jag inte bidra till någon köphets på något vis, men här är fyra skönheter på nyhetsfronten som just nu ligger på min egna inrednings-önskelista och som skulle passa här i rummet.

kollage

Foto: Picasa

 

Ljustaken Eve från Jonathan Adler så himla fin, det var kärlek vid första ögonkastet. Likaså inför nyaste tillskottet i kruk-familjen från DBKD. Denna skönhet är i samarbete med Saša Antić. Jag måste lägga vantarna på två stora sådana krukor att ha här i fönstren. Och så mellanstorleken på Kolonnvasen från skrufs, hade passat perfekt för vårens buketter här på soffbordet tillsammans då med ljusstaken från Adler!

Sen är den ”bubbliga” mattan från Linie design bara sååå fin, men den vill jag ha uppe där denna matta låg tidigare vid soffan och öppna spisen, om man får önska då :P

Nu ska jag svänga ihop frukost här, och i em ska jag ta tåget mot Stockholm för att gå på ett kul event för ovanlighetens skull. Ska bli riktigt trevligt! Tack för ni klickar er in här!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 1. Lena skriver:

  Så fint o stiligt du har det! Vad är det för tavla som skymtar fram på bilden?den ser fin ut :) är på taveljakt tycker det är svårt

 2. Amanda skriver:

  Vilken underbar golvlampa! Var kommer den ifrån?

 3. Hanna skriver:

  Va fint!Mattan passar bättre där! Hoppas du får en toppen kväll i Stockholm!Och att vi får kika på vad du var på!Här väntar jobbhelg from imorgon!Sen ledig måndag!Kram! Trevlig helg!

 4. Halloj i lunchtimmen,
  Krya på M! Ja, det är ju många som är sjuka nu. (Men hellre förkylning än magsjuka, som vi brukar säga. ;) )
  Ha ett trevligt event och trevlig helg!
  Massor kramar!
  Rebecca

 5. Maria skriver:

  Hej Anna och tack för en mycket bra blogg! Vi håller nu på att renovera vårt hus och har nu ”fastnat” i de vita färgerna: Det nya köket har verkligen VITA luckor,lådor m.m. och nu vet vi inte vilken färg vi ska ta på dörrar, lister och tak? Jag vill ju ha likadana dörrar, tak och listor i hela huset. Jag är rädd om vi sedan köper garderober och byrå m.m. till hallen som t.ex. HEMNES vitlackerade på Ikea och sänggavel, sängbord m.m. att det kommer att se smutsigt ut om vi målar allt i 0500-N? Undrar även vilken färg vi ska ta på trappan? Du har svarat och hjälpt mig tidigare om just färger och du har ett fantastiskt vackert hem, känns som om du verkligen kan det här med färg och form. Det här blev ett långt inlägg och jag förstår om du inte har tid att svara på allt, men jag gör ett försök?😊Ha det så trevligt i Stockholm! Kram (Kanske ska tillägga att väggarna i köket och hallen är ganska ljust gråa.)

  1. B skriver:

   Idag är alla dörrar/fönster och lister målade i 0502-y så jag hade rekommenderar att måla i den färgen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..