Kylig start på veckan

2019-01-21 089

Dagens jag framför spegeln i finrummet.

2019-01-21 075

Foto: Picasa

Runt halsen, ett halsband jag använder ofta, med första bokstaven i allas våra förnamn i familjen. Fått det av en läsare för några år sedan, så gulligt gjort. Tack igen Gina!

2019-01-21 087
2019-01-21 072

.

Hej måndag,

Så har vecka fyra på detta 2019 kickat igång, och här är riktigt SVINKALLT ute just nu, för att vara här då 😁 Ni härdade från Norrland ni skulle nog le lite rart åt mig, och blinka menande mellan varandra åt den påstådda ”kylan” kanske 😅 Men här tycker vi (läs jag då) att det är riktigt bitit när termometern visar sådär mellan 12-15 minus grader, burr, burr burr…!

Varit flera av er läsare som det senaste uttryckt en önskan att jag ska visa mig själv lite mer här på bloggen, och jag veeeet att det blivit väldans dåligt av den varan dom senaste åren. M E N varsågoda här har ni i alla fall en dagens jag denna måndag, i mjuk stickad tröja i merinoull från Kwoshare, svarta byxor från H&M, och så gosigaste fuskpälsjackan när jag ska ut i kylan från Awesomestore.

Vet dock inte om det är så här ni som ”saknat mig” menar att ni vill se mig? Uppstyltad framför spegeln, 🤣 men jag börjar i denna ändan så får jag väl utveckla det hela allteftersom :P

.

2019-01-21 064

Foto: Picasa

Här ser förresten hur nyansen på längderna i håret blir efter att ha använt silverschampot jag skrev om förra veckan. Strunta dock i att granska min sorgliga utväxt 🙄

2019-01-21 061

Jag tycker det är sååå tråkigt att gå till frisören, beror ju på att jag ingen hittat sedan vi flyttade som jag varit 100% nöjd med. Häromsistens gick jag och klippte topparna och personen som klippte mig, har klippt håret såååå snett.. Måste gå till en annan frisör som får fixa till detta, för tänker inte gå tillbaka igen och låta den personen gå mer lös på håret, risken är väl dock att den nya frisören kommer tro jag försökt klippt mig själv 🙈🙈🙈

Nä nu måste jag ta tag i två st jobb som ska lämnas in imorgon! På återseende, och ha en bra måndag!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Therese skriver:

  -27 här igår och nästan lika kallt idag och många dagar tillbaka. Börjar vara tröttsamt och den snart 3-åriga i familjen klättrar nästan på väggarna 🙂

  1. Nu snackar vi helt omänskligt kallt för en som är född på västkusten 😁 Burr, hoppas det blir lite varmare så 3 åringen kan gå ut och rasa av sig en vända, bra för både barn och mamman 😉 Kram

 2. Therese skriver:

  Såå fina bilder på dig snygging.. :) Ha en härlig tisdag, här jobbas det för fulla muggar, liiite att göra efter veckan hemma.. haha
  Stor kram

 3. Ja har man hittat en bra frisör får man hålla kvar den frisören. Har haft samma i 18!! år. Har aldrig gått därifrån missnöjd! Tog dock lång tid innan hon vågade klippa så kort som jag vill ha det! Sedan jag fick barn har jag inte hårkvalitet för långt hår, inte ens till axlarna.

  1. Ja hittar man en frisör man gillar, då ska man absolut hålla fast i den frisören det håller jag med om.. Fick ett tips här band kommentarerna så ska testa henne och hoppas jag blir nöjd! 😁

 4. Tina skriver:

  Chanel på tottes!

  1. Tack för tipset, henne har jag inte testat 😃

 5. Ja precis så! Det är kul att se dig!
  Kram och trevlig kväll!
  Louise

  1. Vad bra, det var ju inte så ”svårt” ändå 😁 Hoppas du hade en fin måndagskväll, och att du nu får en fin tisdag! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..