No Yellow

2019-01-11 023

.

Godmorgon måndag,

Nu var det väldans länge sedan jag skrev något under kategorin Skönhet & Hårvård, så nu får det bli ett sådant litet inlägg jag kickar igång denna vecka 3 med. Tänk flera gånger att jag ska tipsa om bästa silverschampot (enligt mig) nämligen detta från Fanola, som heter ”No yellow” (inte spons). Bästa jag testat, och jag har testat rätt många silverschampo, som ju är en blondins bästa vän ;P

Håret blir verkligen kallt i nyansen, och det går snabbt. Jag behöver inte ens ha i schampot i håret mer än max 1-2 minut innan det blir den nyans jag önskar, och det gula försvinner. Jag använder dock aldrig schampot direkt i hårbotten, gjorde det i början men tyckte det kliade efteråt, så slutade med det, och kör numera bara i längderna. Så jag tvättar alltså först håret med mitt vanliga schampo, och sedan använder jag detta i längderna. Kör proceduren 1-2 ggr i månaden ungefär det räcker för mig men det är ju individuellt.

.

2019-01-11 025

Foto: Picasa

Tänk på att man kan bli lite blå/grå i handflatorna direkt efter man använt schampot, fick panik första gången, haha! Men det går bort med lite mild tvål, men ser läskigt ut :P

Där har ni dagens tips till er som söker efter ett jättebra och väldigt drygt silverschampo. Ha en bra måndag allesammans!

 

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

  1. Tack för påminnelsen, måste genast köpa en ny flaska (och gå på välbehövligt frisörbesök). Jag fick tips på detta superschampo från min frisör för något år sedan som använde det vid behandling av kunder. Sen dess är jag fast! Så jag håller med, bästa silverschampot som finns! 🤩
    Kram på dig!

    1. Ja visst är det bra, fick även jag tips om det från en frisör :) Kram tillbaka!!

  2. Frida skriver:

    Oh tack för tips! Ska spana in. Jag har tidigare kört med silverschampoo från Fudge . Har du testat det? Det tycker jag är det överlägset bästa på marknaden. Men jag älskar att testa nytt så kanske borde testa det du tipsar om!
    Kram och tack för en fin blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..