Trevlig fredag

2019-01-11 019

2019-01-11 011
.

Godmorgon,

Hur mår ni? Har ni kommit in i vardagshjulet igen?

Tycker nog att vi här hemma får bättre och bättre fart på våra gamla  rutiner nu, och jag måste ju erkänna att det är himla skönt att maken och jag även fått tillbaka vår lilla egna tid tillsammans om kvällarna igen. Nu somnar barnen i god tid, och vaknar utvilade om mornarna. Jullovet var heeeelt hopplöst på den punkten, haha!

Skönt också att Maximilian numera somnar lugnt och fint i sin egna säng. Han hade en period i början av hösten då han inte somnade om kvällarna. Han var orolig, tyckte allt va läskigt, och han sprang upp och ner ur sängen med den ena och andra ursäkten, alltför att slippa sova. Jag vet inte hur länge det kunde ta innan han kom till ro då ett tag, men det var ruskigt frustrerande både för honom och mig, men nu är han som sagt tillbaka igen som vanligt och somnar efter att han legat och läst en stund.

.

6FE2B40B-FA33-45B4-A173-DA6CFDC13EEF

Tänd kakelugn, första koppen kaffe och en kort arbetsdag innan vi kör första fredagsmyset så här när vardagen är tillbaka. Funderar på vad jag ska göra för middag ikväll, tror det lutar åt en tacogratäng.

Har ni testat det? Annars gör´t, jättegott!

Önskar er en trevlig fredag!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

LOADING..