Golvslipning

2019-01-07 015

.

Godmorgon måndag,

Idag vaknade hela familjen nere i gästrummet för ovanlighetens skull då vi ”stängt av” övervåningen för ett dygn eller två. En lokal golvfirma är här i detta nu för att slipa och lacka om golvet i hallen. Anledning, min älskade man hade ett litet eldnings bonansa under ledigheten, haha! Det resulterade i flera brännmärken i parketten 🙄 Jag ger mig sjutton på att han har varit en pyroman i ett tidigare liv, för karln blir som förbytt när han får elda 😂 Men nu ska golvet alltså återställas, vi får sova på första våning och han har eldningsförbud året ut, minst… ;P

Barnen och jag är hemma även idag, skola och förskola har planeringsdag. Ska ut och valla dom strax så vi får frisk luft! imorgon drar vardagen igång igen, jag längtar faktiskt efter det nu!

Ha en fin dag, vi hörs!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Vilket fint rum ni har 👏🏻!!! Trodde först att det var en inspo bild du tagit från internet innan jag förstod att det är hemma hos er. Allt på denna bild känns som bomull i både hjärna och hjärta.
  Tänk om man skulle våga sig på att ändra vårat opersonliga ”vita högt till tak rum”😉

  Tack för denna härliga bild och en härlig blogg förstås.

  Önskar en fin dag!

  Mvh:Jessica

  1. Men tack, vilken komplimang!! Jag tycker du ska våga måla, särskilt om du har just högt i tak, blir så maffigt med lite nyans på väggarna, man kan ju alltid måla tillbaka till det vita om man inte blir nöjd, men tror du blir det!!

   Tack snälla än en gång, och jag önskar dig det samma!

   Kram Anna

 2. God morgon,
  När du säger det, så har jag faktiskt något minne av att du nämnt det förut, under åren som jag följt dig. Jag har alltid tyckt det det definitivt ligger ngt i det här med att vi är olika ”element”. Jag är utan tvekan vatten. Din man låter ju definitivt som eld. ;)
  Hoppas det blir superfint nu på övervåningen i alla fall! :)
  Massor kramar!
  Rebecca

  1. Ja jösses, de har jag säkert nämnt förut, för han är galen på den punkten 😂 och det är inte övervåningen (som tur är) som han brände upp golvet på, utan på lilla hallsnutten nedanför trappan. Vi har ju en öppen spis där också! Ha en fin tisdag!! Kramar

 3. Erica skriver:

  Sååå fint 👍
  Vilken färg har du på väggen ?

  1. Men tack snälla du!! Färgen heter Flattering Stone och är från Nordsjö!

 4. Emelie skriver:

  Ja, vad är det med vissa män och att elda? Mitt ex var likadan, men vi hade ingen eldstad så han åkte till sina föräldrar titt som tätt och eldade skräp på deras tomt, inte så himla miljövänligt förstår jag ju nu, hoppas han slutat med det 😂 Han var verkligen i sitt esse när han fick pyssla med eld, själv har jag aldrig förstått fascinationen…

  1. Ja jösses, han är galen på den punkten 😂 Han blir både blind och döv vad andra säger om just eldning, haha!! Låter lite som ditt x, han hette inte Jens möjligtvis ditt x? 😂😂😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..