Så har vi dansat ut julen

2019-01-06 005

Foto: Picasa

Julgranspyntet ligger numera nerpackat i sina lådor igen, lite vemodigt men ändå skönt på sitt vis, in med det nya fräscha 2019!

2019-01-06 008

Foto: Picasa

.

Tjingeling söndag,

Just nu kramar vi ur det allra, allra sista av både julen och ledigheten, och nu har den rykt. Granen alltså! Vi brukar ha den kvar ett tag efter nyår, men idag passade vi på att rensa ut allt juligt så här innan vardagen tar vid igen. Lite som man brukar säga, ut med det gamla och in med det nya fräscha :)

Så nu kan vi fokusera på detta nya år, som ju redan är inne på dag nummer 6. Verkar helt klart som att 2019 kommer gå minst lika fort som föregående år gjort! Bäst att ta vara på tiden och njuta så mycket man bara kan så inte livet bara rinner ifrån en!

.

2019-01-05 010

Foto: Picasa

Kommer sakna dig söta lilla gran!

Det blir allt bra tomt nu när granen är ett minne blott, och julen har dansats ut för denna gången. Ja ni alla vet ju hur tomt och blekt det blir. Får se om jag kan hitta några nya gröna växter att placera ut här och var hemma till veckan som kommer. Dock tycker jag det är jättesvårt med gröna växter, tycker inte det finns så mycket fint som tilltalar mig… Är kräsen som sjutton är jag på den punkten :/

Njut nu sista timmarna av denna söndag, så hörs vi snart igen!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

 

 

 1. Jenny skriver:

  Hej!
  Dom kulorna med pärlor från H&M grämer jag mig år efter år att jag inte hann lägga vantarna på! Dom är såå fina! Och till att duka med….
  Växter tycker jag med är svårt men min favorit bland dom stora är fiolfikusen.
  Ha en god fortsättning!

  1. Ja dom kulorna är jag såååå glad att jag hann norpa där för x-antal år sedan använt dom varje jul sedan dess, så himla fina so du skriver!

   Ja det är såå svårt med växter fiolfikus är fina, svåra att hitta här i denna lilla stad dock!

   Tack det samma!!!

 2. Ett tips på en lite roligare grön växt är pillerfikus. Lättskött, lite skir och enligt mig dekorativ. Tack för en jättefin blogg!

 3. Plockade undan julen i fredags men saknar det mysiga ljuset från adventsstjärnor och ljusstakar. Inser att jag är trött på mina fönsterlampor i vardagsrummet. Du har så fint hemma, gillar din inredningsstil. Har du kanske tips på några fina föbsterlampor, gärna som hänger?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..