Årets första fredagsmys

362EDA91-5CF6-49BC-BF67-49906960477E

.

God kväll bloggen,

Hoppas ni har det bra alla rara läsare.

Årets första fredagsmys va det här i huset, även fast både Jens och jag för en stund sedan konstaterade att det inte alls känns som en fredag trots att det faktiskt är det. Helt totalt veckovilla nu efter att det har varit ledigt, och så några helgdagar mitt i veckan två veckor i rad på det. Detta skapar sitt kaos i våra huvuden tydligen.

Barnen har dock full koll på dagarna, och glömmer inte när det är dags för fredagsmys 😅

.

2018-12-23 004

Småplock och mys, bland det bästa just en fredag när man snabbt vill fixa något gott och så lite ”På spåret” på tv som underhållning. Där har ni min första fredag detta 2019 ;)

Njut helgen och kvällen och tack för ni kika in här!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Hehe, det heter dagvill, eller veckovill! =)

 2. Åsa skriver:

  Hej!

  Skulle du inte kunna lägga ut recept på
  din goda pepparsås du gjorde på Nyår som blev så god? Så nyfiken vad du hade i den.

  1. Pepparsåsen gör jag så här; Jag kokar upp grädde, crème fraiche, kalvfond, lite balsamvinäger, samt mortlad (hur stavas det?) grönpeppar, låter sedan allt sjuda till en önskad konsistens, smakar av med eventuellt salt. Jag kan inte säga exakt mått på såsen tyvärr då jag brukar köra på frihand och smaka mig fram :)

 3. Tessan skriver:

  Åhh ser supersmarrigt ut.. Ha en riktigt mysig helg, själv är jag tokförkyld så blir soffan för mig tills måndag morgon.. haha Ses på onsdag.. Puss

 4. Hej!
  Visst hyrde ni ett hus på Gotland förra sommaren? Hyrde ni det genom någon förmedling? Var hittar man det isf och skulle du rekommendera det? Är ute efter att hitta ett hus på Gotland att hyra i sommar :) Mvh Caroline

  1. Nej förra året var vi inte på Gotland :) Men vi hyrde via Booking året före :) Vi bodde då på Fårö, mysigt men jag skulle tipsa ändå att inte bo just där då det är mer avskilt än om man bår på ”stora ön” och så slipper man färjeförbindelserna varje gång! Gotland är ju sååå mysigt!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..