Att dyka ner i snö

2018-12-17 013
2018-12-17 003

.

Hej måndag,

En vecka till jul och här vaknade vi upp till snö! Ett lagom vitt pudrigt lager. Snälla, låt det ligga kvar till julafton. Snö är ju egentligen inte min melodi, men så här i december är det ett enda stort rungade JA!

Men det är ju detta med nackdelarna också, ett är ju att det blir svåra trafikförhållanden och att det blir halt och jäkligt när man är ute. Jag har redan legat och kravlat tre gånger(!) i snön denna måndag 😂 Man kommer väl aldrig upp så fort från marken som när man ramla bland folk? Eller vad säger ni? 🙈 Jag stöp framför en stackars tjej som gick och stirrade ner i sin mobiltelefon, så hon fick hoppa likt en häcklöpare när jag skrek till för att inte snubbla över mig som plötsligt bara låg där och gled framför henne 🤣

Älskar mina nya vinterskor jag skrev om häromsistens, sååå varma och gosiga, ingen risk att man fryser inte, MEN kan ju nu konstatera med facit i hand att dom är hala som f*n.. Så visst varm är jag, men risken är ju att jag bryter nått 🤪

.

2018-12-17 010

 

Voilà min lilla julväska i Cognacs-färgad mocka som jag ska ha vid alla kommande festligheter 🍾 Varit ute efter en liten variant i brunt (har så många svarta väskor men typ inget annat), och denna gillade jag vid första ögonkastet. Den är lite svår att fota så den görs rättvis, men är superfin. Bra pris på den också, finns i flera olika snygga färger! Finns här för den som kanske undrar!

Nu lunchdags, idag blir det en plocksallad från affären!

2BD76A55-5A5A-40DD-863E-245797E76408

 

 

 1. Sandra skriver:

  Åh stackare😩! Jag ramlade mitt på Hötorget i höstas, det finns väl nästan i nån plats i landet med fler människor i rörelse. Jag var tvungen att köpa en liten parfym för att det skulle kännas lite bättre…

  1. Åh nej Hötorget också, där är ju inte lite folk heller 😂 Stackare ❤️

 2. Emelie skriver:

  Ja jösses vilka vurpor man gjort genom åren 😂 Och pinsamt värre är det ju att ramla när nån ser 😉
  Minns en kompis till mig som berättade för länge sen att hon cyklat omkull på en isfläck, och jag undrade ju förskräckt om hon gjort sig illa (vilket hon inte hade som tur var). Men så berättade hon för en annan gemensam kompis som lika förskräckt utbrast ”Oj, var det nån som såg dig?!” 😂

  1. Haha, ja jag också, så dåligt fotarbete ibland så man kan tro man är 80 år minst 😂😂😂

   Hahaha, kul berättelse om dina kompisar (synd om hon som cykla vält dock) men kul svar från den andra vännen 😂 Men det är ju så man tänker, fasen såg någon mig nu 😂😂😂

 3. Mimmie skriver:

  ha ha ha vad rolig du är! <3 Kan se det framför mig, och det hade lätt kunnat vara jag!

  1. Ja men herregud 😂 Ger mig den på att dom trodde att jag inte nyktrat till från helgen som gick, och att jag skulle in på systemet (det var utanför det hände, haha!) och fylla på mig själv, haha! Känner ju sig så himla dum när man faller 🙈🤪😂

   1. Ellen skriver:

    HAHAHA!!! Tack för morgonens skratt 😂😂 Synd om dig som ramlade men ser dig framför mig!!

    Själv skulle jag vara duktig och gå ut och springa nu igår. Gick jättebra, fick flyt… lite för bra kanske för plötsligt låg jag på backen med en duns!! Kände mig så dum och klumpig där i skogen. Tur att ingen såg mig 😉
    Idag jag jag en rejäl bläcka på knät, så kan det gå 😅

    Tack för en bra blogg föresten 💗 Alltid spännande, roligt och framförallt inspirerande 🌸 Haft en stressig vårtermin, ligger efter i läsningen men har desto mer kvar att läsa nu när jag väl är ledig.

    Kram

    1. Haha, ja det där med att ramla alltså, man far upp snabbt och borstar av sig, haah!

     Stackare som skadade dig, hoppas det går bort nabbt på knät ;)

     Tack snälla, vad kul att höra att du gillar bloggen!!

     Ha en härlig sommar och njut av sommarlovet!

     Kraamar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..