C a n v a s

5AC784A8-8A0E-4701-88E7-42F88E5351EB

.

Godmorgon,

Så här blev det med den stora Canvastavlan i ”finrummet” som jag pratade om för några veckor skulle upp på väggen här. Såååå nöjd så jag vet inte vad, nu när den är på plats! Som sagt gjord i Canvas, mått 120×120 så det är en rätt stor pjäs som fyller upp väggen fint :)

Inom en snar framtid kommer dock julgranen att flytta in där bänken står och tavlan hänger, så då får jag flytta allt en vända tills julen dansas ut igen där i januari någon gång. Då får allt åka tillbaka igen! Jag är ju van vid att kånka på möbler så det blir nog inga problem ;)

.

92205A5E-ED44-4165-BBD5-59DD35D0AD9E
På tal om julgran, har ni tagit in/satt upp den ännu?

Alla som använder plastgran har ju möjligheten att ta fram och klä granen mycket tidigare än vi som envisas med att köra äkta gran. Vi får ju vackert vänta om vi vill ha några barr kvar på själva julafton 😅 Men i denna familjen brukar vi ta in och klä granen lagom till Lucia, så nån vecka kvar sen så jäklar!!!

Nu dags för det där ekorrhjulet, och våra morgonrutiner!

2BD76A55-5A5A-40DD-863E-245797E76408

 

 1. S skriver:

  Åh dom vackra fjädrarna/vasstråna som du har i vasen-var kan man köpa dom? Har letat överallt!

  1. Dom har jag plockat i naturen i höstas, så inget jag har köpt tyvärr :)

 2. Hanna skriver:

  Hej, var kommer den fina tavlan ifrån?

 3. Jag har gått med på att köpa en plastgran, tog emot som bara den, men den är superfin och jag är så nöjd. Nu kan vi ha den hela december, sen åker den ut (eh, packas ner menar jag)…
  Tycker det är mysigt att ”Jula” in huset i början av december.. men vi köpte alltid granen vid Lucia som ni, tyckte det var så kort tid att ha granen.. och förra året hade vi otur. Granen luktade riktigt illa, köpte en ny och den vissnade några dagar senare🙄🙈…

  Men vi firar Julen hos mina föräldrar o där ska vi ha en riktig gran! 😄

  Supersnyggt rum!! 👌🏻👌🏻👌🏻

 4. Tog in granen i onsdag, Kungsgran 🎄. Och om den hinner ”dö” köper jag en ny. Jag vill hinna njuta av granen så länge det bara går innan jul. Så förra året köpte vi ny gran en vecka innan jul och bytte ut. 😅

  1. Men så jäkla smart ändå att köpa en ny om skiten barrar 😅😅😅

 5. Hanna skriver:

  Här står fejk granen framme!Tog fram den i söndags!Idag firar vi självständighetsdag i Finland.Så vi har helgdag.Balen på slottet väntar ikväll!En tradition att se på det!Har även införskaffat blåvita ljus att tända ikväll.Snart se på paraden på tv.Ha en trevlig kväll!Kram!

  1. Så mysigt, hoppas du hade en riktigt fin kväll igår under Finlands självständighetsdag!! Ha en härlig helg och andra advent! Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..