Första pepparkaksbaket

2018-12-03 093
2018-12-03 003
2018-12-03 060
2018-12-03 089
2018-12-03 030
2018-12-03 042

.

God kväll,

Vill man jobba upp den där julstämningen till max (med tanke på mitt tidigare inlägg denna tisdag) tar man hem barnen tidigare en eftermiddag, har man inga egna ungar kan man säkert låna ett gäng någonstans 😅 och så kör man igång med ett pepparkaksbak så det bara ryker.

Maximilian, Celine och Julie gick här loss totalt med den köpta pepparkaksdegen, och det skapades allt från klassiska hjärtan, gubbar, gummor till krokodiler och båtar! Barnen lekte sedan loss med kristyr i julens färger, rött, grönt och vitt! Mottot som verkade vara en gemensam nämnare för dom alla tre var ”Ju mera kristyr man lyckas få på sina bakverk, desto bättre” 😁

.

2018-12-03 040

 Och vet ni, inte en endaste liten gnutta deg fanns kvar till mig att stila med mot slutet heller (stor besvikelse, haha!) Meeeen jag ska baka ett gäng egna pepparkakor och lussekatter till helgen så det så :)

Men julstämningen kom i alla fall som ett brev på posten, och det doftar ju verkligen helt fantastiskt när man gräddar pepparkakor.

Nu dags för tv-soffan och ett nytt avsnitt av Bachelor!

 

2BD76A55-5A5A-40DD-863E-245797E76408

 1. Carina skriver:

  Hej! Fantastiska bilder! Jag undrar en sak om stolarna… Är de sköna att sitta på? På en skala från 1-10? :-) Eller är de ’bara’ sååå snygga? Med vänlig hälsning, Carina (som funderar på att köpa de stolarna)

  1. Tack, stolarna var helt okej att sitta på, skulle säga en 6-7:a men kvalitén är verkligen urusel, så jag reklamerade dom allihop efter nån månad eller två bara, och fick pengarna tillbaka då rottingen släpper på sitsen (fler som haft samma problem). Tyckte sååååå mycket om dom rent utseendemässigt, men som sagt dom höll inte så kan inte rekommendera dom alls tyvärr, dom är ju inte direkt billiga heller! :)

 2. Sofia skriver:

  Vad kommer tjejernas fiiina förkläden ifrån? 😀

  1. Ja visst är dom ljuvliga, det som Celine har det har hon fått av sin farmor för flera år sedan, tror det var från Hemtex, Julies är från H&M men inte heller köpt nu. Men tror att jag sett att dom haft ett liknande även i år 😀

 3. Undrar oxå varifrån stolarna kommer?

  1. Dom är från Ellos, heter ”Stol Today” och säljs i 2pack :)

 4. Vilka fina stolar, jag letar efter stolar till vårt matrum just nu. Var har du köpt dessa?

  1. Dom är från Ellos, heter ”Stol Today”, försökte länka men får det inte att funka av någon anledning :)

 5. Hanna skriver:

  Sonen bakade också med sin halvsyster och pappa i helgen.Var så roligt att se bild på alla konstverk sen.Även där mycket glasyr!
  Kram!

  1. Hihi, ja det där med kristyr på verkar vara extra kul att kladda med ;) Hoppas du får en härlig onsdag och tack för du tar dig tiden att lämna kommentarer <3 Kramar

   1. Hanna skriver:

    Kristyr mena jag jo..haha..Tack detsamma!❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..