Skodd för vintern

2018-11-24 001
2018-11-24 002
2018-11-24 006
.

Godmorgon måndag,

Vilka kyliga dagar med minusgrader och frost vi har sedan ett tag tillbaka här hos oss. Jag tycker det är underbart, och väldigt vackert när solen skiner på allt det frostiga som det gjort den gångna helgen! Så här i slutet av november och december då tycker jag det ska vara både kallt, frost och gärna lite snö (med betoning på lite ;) Så jag hoppas detta håller i sig fram till december och året ut.

Jag fick lite motvilligt kasta mina ingångna, gosiga, varma och inte så snygga vinterboots i våras då dom börjat läcka in, och hade gjort sitt efter flera säsonger på mina fötter. Nu har jag ett nytt par (väldigt lika dom gamla). Lika gosiga boots att sticka fötterna i när det är kallt. Sådana här typer av skor är ju dock inte så nätta och snygga egentligen, men dom är väldans praktiska, underbart mjuka, och sköna att gå i under vintern när det är kallt. Invigde dessa i helgen som gick, och inga kalla tår här inte precis som mina gamla.

Dom är från danska märket Cream och dessa boots finns även i jättefin rosa. Ni hittar dom här ni som undrar det!

.

2018-11-24 003
8E2F0C82-DE86-4A00-8778-430409C070EB

Japp måndag va det här, men inte en helt vanlig sådan. Förskolan stängd för planeringsdag så jag ska hänga med mina två små flickor hela dagen ♥

Ha en bra start på vecka 48

2BD76A55-5A5A-40DD-863E-245797E76408

 1. carina skriver:

  Jättesnygga!!
  Alltså fryser du inte när det är så bart mellan foten och skon?
  Jag har jättesvårt för sånt mode nu när det är kallt. Att gå med lite uppvikta byxor och ha korta sockar i.. brrr vad kallt!! Eller det kanske är så modet att frysa?!
  Helst vill jag har värma goa sockar och fina långa kängor!

  Hur gick det med att klippa dig?

  1. Ja dom är framförallt såååå sköna, väger typ inget och jättemjuka!

   Jag knäppte bara bilden när jag skulle åka och lämna Maximilian i skolan (jag sitter i bilen bara) så fryser inte då men skulle inte gå med kortare byxor om jag ska ut en längre stund ❄️😁

   Jag har inte klippt mig än 😅 man ska ta tag i det också🙈

   Kram

 2. God morgon,
  Du skulle bara veta vad jag haft för små nätta skor att sticka mina strumpbyxklädda fötterna i, till jobbet på sistone…! ;D Har gått riktigt bra, men jag bytte till lite mer heltäckande sko (jodhpurstyp) nu när minusgraderna kröp neråt. Men man behöver ju ngt vattentvätt och varmare (och högre skaft) sen när det blir snö. DÅ brukar jag frysa om fötterna….
  Massor kramar!
  Rebecca

  1. Dessa skor är perfekta när man gör saker och åker fram och tillbaka, lämnar och hämtar barnen, till affären. En promenad (dom väger typ nada) och när det är frost! Går ju inte när det slaskar eller är väldigt mycket snö😅 Då har jag ett par (riktigt gamla) stövlar med snörning men dom är jobbiga om man ska ha av och på skorna hela tiden. Dessa kliver man bara i och ur hur enkelt som helst, så perfekt när man är på språng 😁 Precis som mina gamla älsklingar som jag fick kasta i våras.

   Ha en fin dag!

   Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..