K a l a s h e l g

EAD8466D-312C-4433-A94A-D4CBE5A86C94

.

Godmorgon,

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det vår Maximilians 8 årsdag ♥ och han har blivit firad med kraxig sång och presenter på sängen tidigare denna morgon. Tyvärr är han hemma från skolan idag då han igår kväll plötsligt hade feber, och ont i kroppen, så fick bli en dag hemma i lugn och ro, så hoppas vi det går fort över. Kanske blev det för mycket firande i helgen som gick vem vet :P

För helgen har präglats av Maximilians födelsedag i stort sett varje dag. Restaurangbesök på Pinchos (Ms favoritrestaurang) i lördags tillsammans med farmor och familjen. Igår hade han ett Discobowlingkalas för ett gäng kompisar i bowlinghallen, och så blir det såklart firade även denna måndag på självaste födelsedagen. Så vissa blir tydligen firade och uppmärksammade i dagarna tre.

.

5751E2D9-5467-458D-B15D-6585811ECA91
discobowling1

Foto: Picasa

 

Bowlingkalaset gick verkligen hur bra som helst! Jag kan verkligen rekommendera att ha sitt kalas på ett sånt ställe som ordnar det mesta. Sällan känt sånt lugn inför ett barnkalas som jag kände igår. Bowlinghallen skötte i stort sett allt, och vi var bara med och övervakade allt, annars flöt det bara på. Alla barnen var så duktiga och tror dom alla hade det jätteskoj och måste säga att alla verkligen var duktiga på bowling allihop :)

Nu ska jag ta hand om sjuklingen/födelsedagsbarnet lite extra här idag! Önskar er en bra start på veckan så hörs vi snart igen!

 

2BD76A55-5A5A-40DD-863E-245797E76408

 1. Carin skriver:

  Åååh så vackert omslagspapper, var har du köpt det?

  1. Jag tror det är från Lagerhaus, men det är inte inköpt nu tyvärr :)

 2. Hanna skriver:

  Oh nej!Krya på han!Och stort Grattis! Hälsningar från Nice!Kom hem efter tre dagar i Nice igår!Så fint där!Var även till Monaco!En härlig resa alldeles själv!
  Ha en trevlig vecka!

  1. Tack så mycket hälsar han!! Så underbart med Nice, avis aldrig varit där men bara måste åka dit nån weekend! Ha en härlig vecka, kram

   1. Hanna skriver:

    Rekommenderas varmt!Så fint!Åkte med tåg till Monaco!Tog bara 30 min från Nice!Så mycket fint att se på!Vill dit igen!

    1. Låter superhärligt, avis!! :)

 3. Ola skriver:

  Grattis Maximilian :)

  Ser ju hur kul ut somhelst med bowlingkalas. Hamburgare måste vara något av hans favvo mat också va ?? ;)

  1. Tack snälla hälsar han! Jag fattade först inte vad du menade med hans favvomat, men sen slog det mig att ja det är det ju både egengjorda och andra 😂 Blev många burgar ei helgen som gick, han åt även en på Pinchos när vi var där på lördagen 😂😂😂 Bowlingkalas är riktigt kul!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..