Ljus eller ljus

2018-10-30 016
2018-10-30 013

.

Tjingeling.

Är det verkligen dag eller lurar klockan mig denna onsdagsmorgon?

Det är sååå förbaskat mörkt och dystert här i vår stad, så man blir som sagt alldeles tveksam till om det verkligen hunnit bli en ny dag eller inte :D Trött är jag som grädde på moset, men jag lägger mig å andra sidan alldeles för sent om kvällarna. Jag är lite som Alfons Åberg så fort det blir kväll, ”jag ska bara”, ”jag ska bara” ”jag ska bara”, och vips har klockan passerat långt över elva vilket är tiden jag borde sova för att få mina timmars sömn.

Någon som känner igen sig?

Men idag är det bara att hinka några koppar extra kaffe för min del, och försöka vakna till och få gjort det jag har på schemat trots att det drar i ögonen och huvudet känns tyngre än vanligt.

.

ghjklöoiuytrertyuiop

Tända ljus, hör hösten till, och jag är storkonsument denna tid på året. Har någon av er tips på bra ljus som är bra även för vår miljö?

Har inte riktigt fattat (eller tänkt på det) att det är lite si och så med med olika ljus man köper. Jag har ju bara köpt och trott att allt är same, same när det kommer till just ljus..

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till.

2BD76A55-5A5A-40DD-863E-245797E76408

 

 

 

 1. Sofia skriver:

  Så snygg lampa! Var är den ifrån? :)

 2. Sanna skriver:

  Så bra att du tänkter på miljön! 👏💕

 3. Vad kommer ljusstakarna ifrån?

 4. Babs skriver:

  Och så jag som alltid köper mina långa vita ljus på Lagerhouse.
  Gillar också Tgr som har bra ljus. Men kanske måste tänka om. Inget av dessa rinner.

 5. God morgon,
  Jag gick för några år sen över till att bara köpa ljus helt i stearin för hälsans skull och har sett att de ofta är märkta med Svanen. Liljeholmens är bäst i min smak. Till på köpet fick jag ljus som inte rinner eller luktar illa, när jag gick över till endast stearin.
  Vad gäller lägga sig på kvällen, är jag duktig med att lägga mig i tid, eftersom jag går upp rätt tidigt. Dock somnar jag ofta ändå ofrivilligt sent och måste slita och släpa mig igenom nästa dag. Inte alls kul, men tyvärr inte så mycket jag kan göra ngt mer åt (än jag redan gör). (Inre stress över saker som står utanför min kontroll.)
  Massor kramar!
  Rebecca

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..