Plötsligt händer det!

2018-11-06 032
2018-11-06 041
2018-11-06 009999999

.

Halloj,

Vet ni, jag gjorde det, plötsligt från ingenstans och utan någon större planering överhuvudtaget målade jag bara om kassaskåpet i vårt bibliotek/tv-rum (så typiskt mig, haha!) Ni som följt mig länge här på bloggen vet att jag velat göra detta sedan vi flyttade in här. Men jag har inte vågat ta det där steget. ”Tänk om skåpet blir förstört”… ”Tänk om det blir fult”… (det var redan fult iofs) ”Kanske måste jag ta in en riktig målare”, osv… Ja ni fattar hur tankarna gått!

Nu när det väl är gjort undrar jag i stället i mitt stilla sinne VARFÖR i hela friden gjorde jag inte detta tidigare. Alla fula skavanker som inte gick att göra något åt på skåpet ”försvann” på ett vips under den mörkt grå matta färgen. Japp skåpet är alltså grått och inte svart som man kanske kan tro på bilderna.

.

2018-11-06 005

Skåpet före nyansen ”Mystical Le Havre” från Nordsjö hamnade på.

2018-11-06 002

Jag är bara såååå nöjd med skåpets nya utseende, så mitt lilla råd till alla er som gått och funderat på att måla om någon gammal möbel, vägg eller liknande hemma hos er, men tvekar av bde ena och andra anledningen. Gör´t bara, säger jag! Jag ångrar att jag väntade så länge som jag gjorde med mitt lilla målarprojekt :D

Ha en fortsatt fin tisdag, så hörs vi!

2BD76A55-5A5A-40DD-863E-245797E76408

 

 

 1. Sandra skriver:

  Men guuuud vad fint det blev👌🏻!

 2. Wow vilken skillnad och såå snyggt!!

  1. Tack snälla, och ja visst blev det skillnad, och en bra sådan, är verkligen nöjd med resultatet!!

 3. Matilda skriver:

  Fint! Vart kommer den fina grå mattan ifrån? :)

 4. Nää dra på trissor vad FINT det blev!:O Börjar febrilt googla gamla kassaskåp på nätet för att förena nytta med ögonfröjd!!
  Well done! 👏👏👏

  1. Men tack, ja men visst blev det en rejäl skillnad och så mycket finare. Ser nästan inte t som samma skåp! :)

 5. Blev supersnyggt!!! Fick inspiration att måla ett stort skåp som jag har.

  1. Tack, ja jag tycker det blev som ett nytt skåp :) Så kul att måla tycker jag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..