Kompisar

2018-11-04 027

Julies lilla sänghörna denna söndag!

2018-11-04 030

Pläden ”Kompisar” i 100% ekologisk bomull, toppen tycker mamman. Gulligt mönster, toppen tycker Céline och Julie som slåss om att få ha pläden på just sitt rum :D

2018-11-04 018

.

Tjingeling,

Kikar in och säger hej denna söndag med några bilder från Julies lilla sänghörna. Tänk att jag inte tröttnat på dessa mörka väggar, var rädd för det när jag valde att måla dom så här hösten 2015, men har inte ångrat valet en sekund. Nyansen (Lunar Grey från Alcro för den som kanske undrar) ger den där extra mysigheten till rummet, som nog inte hade varit den samma med ljusare väggar tror jag..

Helgen rusar på i lika snabb takt som hela denna gångna vecka gjort. Strax är höstlovet till ända, och barnen har haft en vecka full med olika aktiviteter, stora som små. Många av dom har gått i Halloween-tecknet, så även igår kväll då det var Halloween-disco här i stan för alla barn. Så Jens tog med sig tre läskiga skelett, (Céline, Maximilian och hans bästa kompis Gunnar), plus att han fick med sig Elsa från Frost i bilen. Julie vägrade nämligen vara läskig, hon skulle vara Elsa punkt slut och glida fram i långklänning ;)

.

2018-11-04 057

Nu väntar jag på att ett gäng kycklingfiléer ska bli klara i ugnen, så är det strax dags för en relativt tidig söndagsmiddag.

Njut sista timmarna av denna helg, vi hörs snart igen!

Kramar Anna

  1. Sunny skriver:

    Så fint och mysigt rum det där är :) jag ska till Enköping nästa helg med mina barn (2 och 4 år) och undrar om du har tips på vart man kan strosa runt där det är mysigt och roligt för barnen?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..