Biomys en måndag

F1D2AC11-1009-44CA-BC7C-24C8687A14E3
40D51D87-F834-411D-B82F-B3C95A983F38
1C40DFA5-D49E-4994-A590-0908616F17FE
938EB9FD-9FFE-467C-957E-D85B33432DEB
EBDAF3F9-3BEC-4DC5-A19A-4575E1FE0F40
C5B2FA1A-EEFD-4A1C-8003-2F358A6E6B1E
D8B3A295-2A71-4980-8A33-07DD87264996

.

Tjohej så här på kvällskvisten,

Japp idag blev det två inlägg här inne, inte illa :P Och här har ni några bilder från vår första höstlovsdag. Började med ett besök på biblioteket en vända, och sen blev det bio och filmen ”Transsylvanien 3 – En monstersemester”. Härlig att ha 200 meter till biografen, så att man enkelt kan traska dit med barnen. Är glad att det finns en bio överhuvudtaget i denna småstad, det är väl inte alltid är självklart.

På bion köptes dom sedvanliga popcornen (som sen låg all over där vi suttit när vi skulle gå hem, jösses) och lite godis och ungarnas munnar gick ta mig tusan konstant under den 1 timma och 37 minuter långa tid som filmen var, haha! Det var ingen trängsel i biosalongen heller, förutom vi fyra, var det sex personer till, så totalt var vi 10 personer, så ingen trängsel direkt. Så vi hade raden längst bak heeeeelt för oss själva jag och kidsen ;)

.

50359B90-2330-42E3-86BA-87E092E05EA9
A6D0B4D0-FB4E-45EC-93D5-787A763DBE36

Transsylvanien filmerna är kul, jag har sett dom tidigare också med barnen. Inte på bio dock, utan här hemma, men ja dom är kul även för en vuxen, och barnen gillade dom jättemycket, så dom gav filmen tummen upp alla tre och var väldigt nöjda när vi traskade hemåt!

Nu ska barnen strax läggas, och sen ska jag ta kvällen offline.  Vi hörs imorgon igen hoppas jag.

Kramar Anna

 

 1. Linda skriver:

  Hej Anna! Jag undrar var du har köpt fjädrarna som står i en vas på golvet inne på er gästtoalett? :) Skymtade något i inlägget ”Under your skin” för några dagar sen. Stor tack och kram <3

  1. Hej, det är vasstrå som jag har plockat i naturen så inget jag har köpt :) Kramkram <3

   1. Linda skriver:

    Då får jag helt enkelt ge mig ut på tur :)

    Måste passa på att ställa en annan fråga till dig som har koll på det mesta! Gifte mig i somras och har torkat min brudbukett. Skulle gärna vilja hitta en fyrkantig glaslåda med lock som jag kan lägga den i. Ca 30x30x30 cm stor. Har du sett något liknande?

    Kram och stort tack!

    1. Hej Linda, får jag också tipsa? Jag letade också glaslåda för min brudbukett, men tyckte det var svårt att finna. Men däremot var utbudet betydligt större när det gäller glaskupor med fat, så jag valde att ställa buketten i en kort liten vas under en sådan kupa (modell större). Blev jättebra. :) Öppnar bara ibland och torkar lite, men det skyddas ju mot damm väldigt bra när kupan vilar mot ett spår i fatet. :) Lycka till oavsett vad du väljer!

     1. Linda skriver:

      Tack Rebecca, vad gulligt av dig! Jag är bara rädd för att min bukett är för stor för att rymmas i en glaskupa, men det finns kanske stora varianter också? Stort tack <3

     1. Smart tips, jag har en jättestor sån kupa, gammal dock och vet att butiken jag köpte den ifrån har lagt ner, men den är rejäl så kan funka om man hittar en lika stor nånstans :)

    1. Åh jag önskar att jag hade nått bra tips på glaskub men tyvärr inte. Men ser jag någon hojtar jag till :) Kramar

     1. Linda skriver:

      Hej Ann! Kan du se om det står något märke eller liknande på din glaskupa? :) Tack snälla! Kram

      1. Det står tyvärr inget alls under den jag har, och jag minns inte vad webbutiken hette heller som jag köpte den ifrån (den är nerlagd vet jag i alla fall). Men här har du en kupa som är 38 cm hög och 29,5 cm i diameter, dessutom till nedsatt pris: https://royaldesign.se/drome-kupa-klar?gclid=CjwKCAjwyOreBRAYEiwAR2mSkjU46E2ZCIITsqrSwgFSGbzYOyDRf2fMuVhshPMXICkSysgiJ5tlSRoC-jEQAvD_BwE#/91364 och här har du en som är ännu större, 35.5 i diameter och 50 cm hög, dock var väl priset rätt saftigt på den sistnämnda kanske, men om man ska ha det till en sån här grej kan det ju vara värt det https://confidentliving.se/sv/p/glaskupa-bell-355×50-cm-klar?utm_source=kelkoose&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_content=10141765&utm_term=Inredning%20-%20Dekoration%20-%20Ljuslyktor

       Kramkram

     1. Linda skriver:

      Förlåt, såg nu att jag skrev ”Ann” i min förra kommentar! Gick lite för snabbt ;)

      Åh, tack tack tack för länkarna! Det blir en beställning direkt!

      Tack igen för bästa bloggen <3
      Kram!

 2. Halloj i lunchtimmen,
  Skönt med lite höstlov! Och vad skönt att få sitta lite ifred i biosalongen; att det inte var så mycket folk.
  Men jösses vilket regnväder det är idag..! (Åtminstone hos oss.) Men jag måste säga att det känns skönt att snön regnar bort. :D Den kom lite väl tidigt och får gärna vänta på sig ett tag till. (Läs jättelänge -helst flera år, *fniss*)
  Massor kramar!
  Rebecca

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..