Barnens helg

33B45246-1CDB-4F4F-8087-F8FF3D65846D
julie
julie1

.

Hej på er,

Hoppas ni har en fin helg! Jag tog själv en liten ”day off” igår, och lät bli sociala medier överhuvudtaget! Ibland så himla skönt att koppla bort allt sånt och bara vara i nuet!

Istället har jag hängt med denna tokiga unge. Hon är verkligen en källa till många sköna skratt. Kommer såååå mycket skoj ur den där lilla munnen, roliga funderingar och hon är minernas mästare, haha! Inte en tråkig stund med henne!

Det har inte varit särskilt upplyftande väder denna helg, men vi har varit ut några vändor ändå. Dels i trädgården som på bilderna här tillsammans med katten, och sen även på lekparken där tjejerna var med sin pappa en sväng.

.

6E20DEB7-DE43-446C-A1AA-63C06EF86C08

Katten och Julie samlar ekollon!

0F8259CE-E66E-4F7A-933C-090A1F4CBD81

Det har stått födelsedagskalas på schemat både igår och idag för Maximilians del, då han fira två klasskompisar. Discobowling blev det idag! Det har stått dans på schemat för Celine och även en lek-date för hennes del med en liten kompis från förskolan.

Så det är faktiskt mest barnen som haft en massa olika aktiviteter denna helg. Jag och maken har bara varit här hemma och hängt med varandra (och kört barnen hittan och dittan då). Skönt med såna helger mellan varven också, dock hade jag nog blivit tokig om dom vart såna här jämt, haha! Men jag lär ju vara utvilad imorgon ;)

Kramar /Anna

 1. Hanna skriver:

  Härliga bilder!Själv har jag jobbat hela fyra dagar och är ledig idag och ska åka och rida snart och försöka råda bot på min onda rygg…
  Ha en toppen dag!
  Kram!

  1. Stackare, hoppas ryggen blir bättre och att du fick en härlig ledig dag igår! Ha en fin tisdag, kramar Anna

 2. Cecilia skriver:

  Härliga bilder 😁
  Gissar att barnen var nöjda med helgen i alla fall 😉
  Kram och ha en bra nästa vecka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..