Den rosa månaden

2018-10-16 006
2018-10-16 012sdfghjkl

 

Godmorgon,

Hoppas ni vaknat till en bra tisdag!

Jag ska iväg och träffa ett gäng från hyresbostäderna här i stan. Jag har ett kommande litet projekt på g tillsammans med dom bland annat, så ska strax iväg en vända på möte i min fina kabelstickade tröja från märket Valerie.

Detta är inget betalt samarbete, men då en del av vinsten för tröjan går till Cancerforskningen tycker jag den är värd att nämnas. Själv så är jag månadsgivare hos Cancerfonden sedan många år tillbaka och en rosa månad som oktober ju är, då passar jag även gärna på att köpa några extra rosa produkter där viss del av priset går till just inom forskningen som man hittar i butikerna.

Alla bäckar små i kampen mot Cancer kan vi ju alla hjälpa till med ♥ Mer eller mindre såklart beroende på förutsättningar.

Brukar du köpa rosa produkter i Oktober?

.

.

2018-10-16 014

Rosa Bandet kampanjen har väl ingen missat genom åren! I år ser det rosa bandet ut så här!

2018-10-16 017

Tröjan finns här i flera olika färger, men det är endast den rosa som en del av vinsten går till forskningen. Oj nu måste jag kila ser jag på klockan. Ha en skön dag och tack för ni klickar er in här på bloggen!

Kramar Anna

 

  1. Anneli skriver:

    Min man köper varje år ett rosa band till mig och min dotter. Bandet ser dock inte likadant ut i Finland, men ”vårt” band är också vackert.

    1. Så fint av din man, visste inte att ni hade Rosa Bandet i Finland också, det är ju toppen oavsett om dom ser ut som dom här i Sverige! Undra om fler länder har Rosa Band :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..