Sega dagar

2018-10-01 037

.

Tjingeling,

Hoppas ni har en bra torsdag. Jag mår bra, men jag kommer liksom inte framåt med saker och ting jag måste göra i dessa dagar. Känns som att jag vadar framåt i tung lera. Motivation och inspiration går på halvfart, rent värdelöst! Får hoppas det lossnar illa kvickt, och att kreativiteten kommer tillbaka, annars är jag ju körd :P

Två bilder från Célines rum, inte så mycket som ändrats där inne. Hon trivs och jag ser ingen anledning att ändra en massa då. Det är sänghimlen som flyttats en bit då ju sängen bytte plats där innan sommaren. Men det jag kan konstatera är hur underbart och befriande det är att rensa och röja som vi gjort sista tiden. För nu är det inte alls lika svårt att hålla ordning, plus att jag märker hur barnen hittat nygamla saker som dom leker med igen, winwin!

Brukar ni storrensa mellan varven hemma hos er?

.

2018-10-01 007

Kom på att är det ändå något jag skulle vilja köpa till rummet,  är det en annan matta. Den hon har idag ligger där egentligen bara provisorisk. Lite för liten i storleken, och tycker kanske heller inte att färgerna stämmer helt överens med rummet heller. Men har inte hittat någon passande kandidat ännu, men plötsligt en dag springer man väl på den ”rätta” mattan, brukar ju vara så!

Nä nu ska jag ta mitt sega huvud och kropp och försöka värka fram lite bilder till ett kommande projekt ;)

Tack för ni klickar er in här trots segheten!

Vi hörs snart igen.

Kramar Anna

 1. Oja, rensa och slänga/donera/sälja är det bästa som finns, en sån befrielse att bli av med sånt som bara står och tar plats.
  Vi står inför en stor ombyggnad/renovering på mitt jobb nästa år (äldreboende som inte renoverats sedan mitten på 90-talet) och jag bara längtar till den dagen chefen säger att ”nu tar vi hit en stor container och kastar allt skräp vi samlat på oss i 20 år”. Då kommer jag vara i mitt esse kan jag säga, haha ;)

  1. Ja men visst är det underbart, och exakt ordet befrielse stämmer så väl in :) Haha, förstår dig med containern, hahaha! ;) Hoppas du haft en riktigt fin helg ! Kram

 2. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d definitely donate to this
  fantastic blog! I guess for now i’ll settle for book-marking and adding
  your RSS feed to my Google account. I look forward
  to new updates and will share this blog with my Facebook
  group. Talk soon!

 3. Vilket fint rum Celine har, så behagligt & stilfullt. Vi skulle ochså behöva rensa bland barnens saker , men har inte orkat dra igång något projekt.
  Det är lite småsegt här med. Speciellt när man le på jobbet. När man kommer hem vill man typ fixa o dona hemma mest hela kvällen;)
  Jag blev störtförtjust i adventsstjärnan du visade i förra inlägget och det blir nog ett inköp av den här med. Var det den mindre storleken du köpte?
  Ha en fortsatt fin torsdag!
  Kramar å

  1. Tack snälla!

   Ja det är bra att rensa ibland, men man måste nästan göra det när man har lust och ork, annars blir det endast gjort halvdant. Tror nästan jag gick i ett halvt år och väntade på att den där lusten skulle infinna sig. Så du får vänta ut den helt enkelt sen går det som en dans när man väl är igång ;)

   Ja men visst är den så himla fin den där adventsstjärnan, den jag köpt är 68 cm och alltså inte den lilla!

   Tack det samma!! kramar

 4. Sega dagar kan även intyga om att även jag har. Opererade ett diskbrott förra veckan så jag får inte göra mycket alls de första veckorna. Dagens höjdpunkt är de tre 10 minuters promenader jag får göra 🚶🏻‍♀️😊 Det kan bara bli bättre med tiden och snart är det ju helg.
  Mia

  1. Oj operationer är ju alltid jobbiga, så du har ju bra mycket mer legitimt själ till att ha sega dagar än jag har. Jag har inget vettigt att skylla på i mitt fall ;) Krya på dig!! Stor kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..