Tjingeling fredag

2018-10-05 029
2018-10-05 006

Gult är ju en av dom färgerna som syns mest här i höst, både i inredning och på kläder. Har införskaffat mig en riktigt snygg sjal som kommer lysa upp i höstmörkret, stort gilla på den!

2018-10-05 012
.

Hej på er,

Fredag igen, och jag hade mer än gärna legat kvar i sängvärmen tidigare i morse. Jag har annars inte svårt att kliva upp om mornarna, men idag snoozade flera gånger innan jag till sist förmådde mig att slänga benen över sängkanten. Tröttare än tröttast, gäsp!

Céline och Julie är hemma även idag från förskolan, så vi ska köra lite förmiddagsmys tillsammans och bland annat plocka in dom sista äpplena från trädgården. Tänkte koka äppelmos, det är Maximilians favorit på pannkakor, och min favorit på havregrynsgröten, så perfekt att ladda upp och frysa in så vi kan plocka fram allteftersom, för det brukar gå åt och känns ju extra bra att veta exakt vad som är i moset.

.

2018-10-05 016

.

Nu ropar flickorna från övervåningen, jag är inbjuden till ett party!  Party är lika med  dansuppvisning kan jag meddela ;)

Trevlig helg önskar jag er!

Kramar Anna

 1. Hanna skriver:

  Älskar eran hall!Och resten av huset också!Ha en trevlig helg!Själv ska jag jobba men ledig på måndag!Kram!

 2. Jenny skriver:

  Vart kommer dina fina korgar ifrån? Trevlig helg!

 3. Vicky skriver:

  Vart är den fina sjalen ifrån? 😊

  1. Den är från märket B-Young från MyZtyle men såg att den var slutsåld där därför jag inte länkade men kanske finns i annan butik!! ☺️ trevlig helg!!

 4. Eva skriver:

  Så fin! Gillar dina klädtips. Det är kläder precis i min smak och till rimliga priser.
  Trevlig helg!

  1. Tack snälla, glad jag blir!! Trevlig helg, kram Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..