Planeringsfredag

2018 09 28 015ertyujkl
2018 09 27 020
.

Godmorgon,

Planeringsdag i Maximilians skola denna fredag, så vi kör ledigt hela gänget (minus maken). Celine kom med frukost på sängen vid 08 med varsitt FinnCrisp med smör, och mjölk. Hur gulligt på en skala, omtänksamma lilla unge ♥

Denna klänning skymtade förbi på någon bild redan i gårdagens inlägg, ett riktigt kap om man är ute efter en snygg höstklänning, sååå fina färger. Ni hittar den HÄR för under 500-lappen! Den åker garanterat med i packningen om två veckor då jag ska på en weekend till huvudstaden tillsammans med en av mina allra bästa och äldsta vänner. Vi ska bl.a. gå på Peter Jöbacks show på Cirkus, och så blir den strosa på stan (i förhoppningsvis fint höstväder), middagar, vin, shopping och hotellfrukostar, allt i en salig blandning.

Ser såååå mycket fram emot detta!

.

2018 09 24 015kjhgfdsa

Sitter ni på tips på någon restaurang med god mat, härlig atmosfär och inte alltför dyrt mottages detta tacksamt :)

Nu ska vi ut och plocka fallfrukt i solskenet!

Happy Friday!

Kram

 

 1. Hej!

  Får jag fråga vilken färg ni har på väggen på övervåningen?
  Den ser väldigt fin ut.

  Hälsningar
  Marie

  1. Färgen heter ”Greige” och kommer från Norsjö, sååå himla behaglig och fin!!

 2. Ellinor skriver:

  Gå till Vina i närheten av Nytorget! Supermysigt litet ställe med massor av goda viner och god vällagad mat för rimlig peng (partisk eftersom min käre svåger jobbar där).

  1. Tusen tack för tipset, ska spana in Vina och klart man ska vara partisk ;)

 3. Karin skriver:

  Härlig höstklänning! Längtar också efter en weekend i Stockholm!
  Jag vill rekommendera Aqui tapasrestaurang.
  Så gott, och mycket mat, så otroligt prisvärt 😊

  1. Tusen tack för tipset, jag måste googla och läsa. Jag älskar ju tapas så det kan nog funka perfekt!!!

 4. RM skriver:

  Jättefin klänning och så härligt med all färg och mönster som verkar vara populärt nu.
  Rekommenderar Nybrogatan 38 mysig kvarterskrog och så god mat.
  Ha en härlig helg med din fina familj.
  Kram RM

  1. Tack, ja jag blev väldigt förtjust i denna, jag är ju egentligen ingen mönster och blommänniska men denna bara känns rätt :) Tusen tack för tipset, jag ska googla och läsa om stället!! :) Och hoppas du har en fin helg! Kraaaam

 5. Cecilia skriver:

  Vilken fin klänning! Roligt när du gör out-fit-inlägg tycker jag 🙂
  Hoppas du får trevligt i Sthlm, min gamla hemstad (bor numera i Eskilstuna).
  Kram och trevlig helg! 🌸☀️

  1. Ja visst är den fin, och tack vad kul att du tycker det :) Tack, det hoppas jag också!! Hoppas ni har en fin helg, kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..