Fredagsmys it is!

7f98504d 3108 45d0 8232 32f28ce07dff
.

Notering till mig själv, putsa silverljusstakarna pronto!!!

71fbc074 4c14 4a63 9c69 b0fffef4306c

.

Tjingeling,

Denna vecka har gått fort tycker jag. Fredag med tända ljus, god mat och mys med familjen i tv-soffan hägrar återigen, och inte mig emot!

Imorgon eftermiddag, efter Celines dans ska vi hela familjen till Nyköpingstrakten för en övernattning hos vänner som har stuga i skärgården där. Ska bli himla mysigt! Så ikväll kör vi lugna puckar, med fredagstacos och jag ska unna mig lite god choklad vid tv:n när barnen lagt sig. Har faktiskt varit väldigt ståndaktig och låtit bli en massa onyttigheter sedan semestern tog slut, men livet är ju till för att njutas också mellan varven, så tänker köra på choklad och kanske lite vin. Eller så blir det Pepsi Max som det oftast blir istället, men det låter ju ”finare” med choklad och vin kan jag tycka, haha!

,

C37e76a2 71d1 4dee ab59 501687c5656a

Alltså förpackningarna på denna choklad är ju bara så fina och väldigt ”franska”. Tänker gamla tapeter, fransk spets och kusten från Belle Ile. Jag har fått dessa i present, men vet att chokladen säljs bland annat hos Åhléns. Fina gå-bort presenter!

Vad ska ni göra i helgen?

Kram Anna

 1. Va spännande att ni ska till Nyköping! För här bor jag haha! Kul att få se sina fina bilder därifrån sen :) Trevlig helg 🌸

 2. Hej
  Lika här tacogratäng och vin och choklad bästa med fredag👍
  Som du säger livet ska njutas så gott det går.
  Fina ljusstakar men mina billigare varianter har jag aldrig putsat blir aldrig fläckiga.
  Som vanligt älskar jag dina bilder och bloggen blir så glad att läsa.
  Så fina chokladkakor ljuvliga vart har du köpt dessa, lite nyfiken bara tränar du också tänkte när du skriver att du låtit bli onyttigheter, själv kör jag löpband och styrketräning ca 5 ggr i veckan, för att må bra och har alltid haft träning i mitt liv, men aldrig någon diet och hysteri som många kör med.
  Ha en supermysig helg
  / Therese

  1. Skulle satsat på dom billigare ljusstakarna så jag hade sluppit att putsa dom stup i kvarten om dom ska hålla sig fina :P

   Chokladen finns på Åhléns bland annat :)

   Jag är jättedålig på att träna, därför jag försöker undvika onyttigheter på vardagarna så gott det går. Jag är heller ingen som någonsin hållit på med någon diet och sån där hysteri. Jag rör mig mycket i min vardag, och när jag stylar så bär jag enormt massa saker så det blir ren och skär styrketräning så rör mig det gör jag, men går inte på gym eller liknande! Löpning är inte min grej, men jag gillar att gå raska promenader!

   Tack för dm fina orden om bloggen, blev glad :)

   Trevlig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..