H ö s t v i n d a r

0f66b180 dfec 4f7a 99f4 047ccbeec468
A43afe4f e6a7 45e5 a93b 29e90d5fa703

 

Hej hopp,

När man får ett mms från föräldrarna nere på ett varmt, soligt och fortfarande somrigt Kreta, och så kikar man själv ut och det blåser halvt storm utan för fönstren, det enda ord man kan tänka då är HÖST! Det är då man får plocka fram minnena från den vackra sommar vi fick här hemma i Sverige, då känns det ändå inte så dumt med små mindre höststormar ändå.

Tycker det kan vara svårt att klä barnen vid denna tid på året, ni vet i övergången till riktig höst. Det är ju fortfarande inte direkt kallt, även om det just idag blåser som sagt. Vi kör vindjacka och denna från NameIt/Emelis butik som Maximilian har här på bilderna.

.

248461cf ff87 459c ae26 963dfea0470b

.

Han fick jackan i våras (visade den en vända på IG Story då tror jag om jag inte minns helt fel) men den funkar nästan ännu bättre nu. Den är nämligen inte så tjock utan passar i övergången. Lite längre fram blir det med en fleecejacka under, innan dom riktiga vinterplaggen kommer fram när frosten och kylan gör entré.

.

Bee23e06 0cb6 4974 8790 d5f8b7804333

.

Byxor och mössa är från HM. Mössa behövs inte ännu, men M skulle prompt ha den på sig ändå :) Tröjan är från ClubXprs. Och som jag nämnde häromdagen, så jag tycker jag om färgkombinationen med marinblått och senapsgult så här på hösten!

.

51666eb5 a7b9 41c3 9aa8 e5da2f2d6ab9

♥ ♥ ♥

Nu ska jag svänga ihop en broccolipaj utan pajskal, så ja kanske inte kallas paj då?! men oavsett hoppas det blir bra ;) Vi hörs!

Kramar Anna

 

  1. Linda skriver:

    Jag tycker bara att det är mysigt att hösten börjar göra entré. Tack för tips på höstiga byxor! Älskar färgen =) En fråga, kan M knyta skorna? Min son i samma ålder dissar kardborreskor och vill prompt ha snörskor fast han inte lärt sig knyta ännu…
    Kram

    1. Du jag vet inte om han kan det, men tror inte det.. Men dessa skor har dragkedja på sidan så man slipper knyta utan kan bara kliva i och dra för dragkedjan :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..