Första dansstegen

D7e3311d c388 421d 81c7 1e40ac6acfd4
9ccdd37d a390 4a9c a8d8 a5aff55568d4
F704b6fc da98 48a0 8c29 40ddbb6a03a8

.

Tjingeling,

Igår började Céline på dansskolan Street Feet här i stan. Som hon väntat på dagen när hon skulle få börja dansa, och så skoj hon tyckte det var med facit i hand efter första lektionen. Hon kom ut från danssalen efter en timmas träning och fullkomligt sken som en sol, och berättade att det hade varit såååå himla skoj. Glad för hennes skull, tror dansen kommer passa henne perfekt.

Jag själv har aldrig dansat, min koordinationsförmåga har alltid varit totalt hopplös (minst sagt), och direkt smidig har jag aldrig varit heller, haha! Men det ser vansinnigt skoj ut tycker jag :)

.

B61969ff 148d 46fc 9f78 7f6c2cbf96fa

Förväntansfull tjej på väg till sin första danslektion

Nu kör vi söndag, och glöm inte att rösta idag om ni inte redan gjort det, viktigt!!

Ha en skön dag!

Kramar

  1. Åh vilken lycka och så söt hon är, så lycklig man blir när de hittar något de verkligen älskar att göra.
    Ha en fortsatt härlig söndag.
    Kram RM

  2. Så fin och förväntansfull hon ser ut! Det är så bra med dans! Mina tjejer går också och dansar 1 gång i veckan… Det kunde lika gärna varit jag som skrivit dina ord 🙈😂 Min koordinationsförmåga är liksom din totalt obefintlig!! Vänta bara tills hon kommer hem och ska försöka lära dig och flossa, om hon inte redan gjort det 😂😂😂😂 Ha en fin dag! 😘

    1. Ja hon var så peppad och förväntansfull i lördags och nu bara längtar hon till på lördag så det blir en ny lektion. Haha skönt att höra att det finns fler hopplösa fall när det kommer till koordination, 😂 Flossa har jag rdan försökt mig på men jag kan inte det heller!! 🙈😂 Ha en fin start på veckan!! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..