Årets kräftskiva

2018 08 25 002
2018 08 25 005
2018 08 25 009
2018 08 25 008

.

Tjingeling,

Igår körde vi en favorit i repris, nämligen kräftskiva i vårt lusthus tillsammans med goaste vännerna Daniel och Sofia. Det var så galet mysigt förra året, så vi körde samma upplägg i år.

Dock blev årets kräftskiva lite senare in i augusti, så det blev ju bra mycket mörkare snabbare, plus att i år regnade det, men det spelar ju ingen som helst roll när man kan sitta inne i värmen i lusthuset (vi har infravärme) och se hur regnet föll på alla fönster, fast det ändå känns lite som man är utomhus. Lusthuset är perfekt för kräftskiva!

.

Kraft6

Kräftor, västerbottenpaj, aioli, kräfthattar, ostar och gott i glasen. Goa skratt, dåliga och bra historier/vitsar (Danne jag är säker på att du varit en riktig göteborgare i ett tidigare liv haha). Ja det var bara så himla trevligt, härligt avslappnat och kul hela kvällen från start in i mål! Gästerna traskade hem strax efter kl 03:30 och vi kom i säng kl 04(!) Är det fest så är det ;) Men jag är oförskämt pigg idag ändå!

Har ni varit på eller haft någon kräftskiva ännu?

Trevlig söndag!

Kram

  1. Åh vad mysigt med kräftskiva! Älskar skaldjur i alla former! Bor på västkusten så här är det havskräftor som gäller men de är så galet dyra så det får vänta lite!

    1. Ja visst är det mysigt med kräftskivor, och ja skaldjur är himla gott. Här rä det svårt att få tag i havskräftor som inte är svindyra :)

  2. Mia skriver:

    Förra lördagen hade vi tidernas kräftskiva med släkten som bor ca 50 mil härifrån. Så himla roligt hade vi, dessutom blir man så lycklig att se sina vuxna barn med alla kusinerna tillsammans.
    Mia

    1. Så mysigt det låter och det måste vara underbart att se sina vuxna barn hänga med sina kusiner tillsammans, blr ju lite som när man var liten :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..