Lite rottingväv som omväxling

Rottingv
Rottingvr
 

Jag fick en idé under semestern när jag såg en tjej på Instagram som hade klätt om en möbel med rottingväv. Beställde hem några meter själv för att piffa upp väggskåpet i matsalen lite granna.

På bilderna här har jag dock endast provisoriskt satt fast väven för jag vill inte fästa ordentligt innan jag är heeeeelt säker på om jag vill ha det så här eller inte. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska fästa med heller, allra bästa hade ju varit om man fäste det så man enkelt längre fram skulle kunna ta bort väven igen utan att ha skadat luckan, men vet inte om det går. Dubbelhäftande tejp kanske..?

.

2018 08 21 052

Men jag tycker nog att det blev rätt fint (blir ju finare när det sitter ordetligt såklart, haha!) Funderar dock fram och tillbaka på om jag skulle kört vitare/ljusare rotting kanske, men det va ju å andra sidan något som skulle bryta av lite som var tanke med den lilla makeovern. Ja vi får ser hur det slutar! Om någon har tips på hur man bäst skulle kunna fästa väven, hojta gärna till :)

Nu blir det kvällsmys. Alla ”måsten” för denna dag är avklarade, barnen är lagda och köket är uppröjt efter kvällens middag. Ha en skön kväll allesammans.

Kramar Anna

 1. Härligt att läsa om dina idéer! Jag fastnade för den supersnygga vita ”håliga” skålen ovanpå. Var har du köpt den? Tack för bra blogg.

 2. Wow så snyggt!! Har inga kloka råd gällande hur de kan fästas men ser fram emot att se resultatet. Kommer bli sååå bra!

  1. Tack, ja men visst blir det nog bra att fästa väven på luckan, blir lite annorlunda möbel på så vis :) Ha en fin dag och tack rara för du så ofta lämnar några rader här inne!! Kraaaam

 3. Hej Anna! Du har en härlig blogg med bra och vackra inlägg!
  Jag minns att du använde Ikea luckor på väggen tidigare, vet du vilken lucka det är? Är sugen på en make-over! :)

  1. Tack vad snäll du är, kul att du gillar bloggen <3 Luckan vi har som väggpanel heter "Sävedal" :) Ha en fin dag, kram!

 4. Jättefint!!!! Men är du som jag; som tröttnar fort, så fäst de inte för evigt:)
  Vill inte tjata, men har du kollat upp vart blusen din vännina Frida har kommer ifrån? Kram Anna

  1. Ja men visst blev det väl rätt bra ändå :) MEN jag är ju som du, tröttnar snabbt så vill helst komma på nått så jag enkelt kan ta av om jag tröttnar :) Du nu har jag äntligen frågat Frida (sorry minnet är bra men kort, haha!) och den är från Mango, hon köpte den i somras så borde nog finnas kvar ännu! Ha en fin dag! Kraaaam

 5. wow vad snyggt det ser ut, klart att du ska ha den ljusa. Vet inte alls hur man sätter dit den men det ser jättefint ut.

  Blir kul att se hur det blir när det är klart.
  Lycka till. <3

 6. Det blev jättefint!

  Måste fråga, storhandlar du en gång i veckan? Skriver du matlista? Eller spontanhandlar du vad du känner för?

  1. Tack :) Ja vi storhandlar en gång i veckan, och efter lista! Men ofta handlar man ju ganska lika vecka efter vecka, i alla fall alla basvaror, så allt har vi inte på lista men mycket.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..