Klassiskt marinblått till hösten

2018 08 08 025
2018 08 08 017

.

Tjingeling,

Hur har ni det där hemma i Sverige?

Här nere på Mallis är det allt annat än frost, haha! Över 30 grader varje dag, så att blogga om en kofta jag tänker göra nu känns inte helt dagsaktuellt kanske ;) Meeeeen det är snart höst på riktigt, och jag älskar koftor som plagg och särskilt på hösten. Eller det passar alltid med en kofta (dock en aningens överdrivet i 30+ värme därför fick denna stanna hemma i Sverige ;)

Men det jag gillar med denna kofta är att den är i bland annat viskos, jag gillar verkligen det materialet, alltid gjord! Sen har den extra fina ärmar. Precis som på blusen jag bloggade om tidigare i somras om ni minns?! Denna är från samma märke som blusen; Neo Noir, en klassisk kofta med snygg detalj även i nederkant.

.

2018 08 08 020

Koftan finns hos Modesto för 595 kr för den som undrade detta! Kommer bo i denna marinblå snygging på vardagarna framöver!

Nu ropar barnen från poolen, dags att hoppa i badkläderna och ta det lovade morgondoppet (och nej det är inte morgon längre men vi kör den lugna stilen här 😅 :) På återseende!

Kramar Anna

 

 1. Cecilia skriver:

  Vilken fin kofta! Hade jag inte köpt en just marinblå igår (hittade en fin från Lindex´s Holly & whyte) så hade denna varit perfekt!
  Låter som ni njuter av semestern ☀️

  1. Jag gillar Holly & whyte hos Lindex, kan finnas riktiga guldkorn mellan varven :) Ja vi har njutut järnet så här på sluttampen av sommarlov och semester :) Hoppas du haft en fin sommar, kramar

 2. Kicki skriver:

  Tack för tipset! Nu har jag beställt koftan! 😀

  1. Den är mycket finare i verkligheten, svårt att fota den 😊

 3. Helen skriver:

  Snygg kofta! Låter som ni har en skön sem, härligt att kunna ta lugnt på morgonen. Vi ligger ff ute med båten & sem en vecka till:)) jätteskönt! Kram på dej

 4. Helen skriver:

  Snygg kofta:)! Låter dom ni har en riktigt skön semester, härligt att ta det lugnt i senesterlunket och slippa stress! Vi ligger ff ute med båten, härligt det oxå. Kram på dej!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..