Mot Palma

F6ec290b dab5 468f b8b9 525a1c75659f
.

 

Godmorgon bloggen,

Uppe med tuppen, packat det sista och strax kör vi mot Arlanda och flyget som om några timmar ska ta oss till Palma. Sist jag var på Mallorca var för väldans många år sedan, och då var det Magaluf och party all night long med ett gäng tjejkompisar som gällde. Vi var runt 20 år, och kul hade vi. Blir liiiiite av en helt annan resa denna gång, med hus, man och barn istället så här 20 år senare ;) Men vi hoppas på en avkopplande och härlig vecka utan några större måsten.

Lova att ta hand om er här hemma, och datorn hänger med så jag har som mål att blogga så ni får hänga med även ni. Nu måste jag fixa det allra sista, dubbelkolla passen för femtioelfte gången att dom ligger i väskan ;)

Kramar Anna

  1. Vi kom hem från Palma idag, var där mån-tors på en liten bröllopsresa (gifte oss i lördags 😍), och det var gaaaalet varmt där alla dagarna! Hade tänkt oss en storstadssemester med lite strosande och så men man orkade inte göra nåt sånt alls. Svetten rann av oss konstant 😅 Så det fick bli en båtutflykt en dag och stranden i Cala Major en dag. Blev bra det med! Lugna och sköna dagar utan några kids att ta hänsyn till ☺️ Behövs ibland! Ha en mysig vecka! Kan rekommendera El Neo, fantastiskt goda och lite annorlunda tapas 👌🏻

  2. Åh så härligt ha en underbar resa tillsammans med dina fina familj, ja liiite annorlunda blir det nog den här gången ha ha.
    Vill ännu en gång tacka dig för din härliga, trevliga och mysiga blogg.
    Kram

  3. Underbara Palma! Nu blev jag galet avis ☺️. Njut av resan! Vill ni ha juvliga tapas och bästa efterrätterna till bra pris besök Buscando El Norte på Carrer de Sant Miquel 77.

  4. Åh vad härligt! Ja semestrarna med barn och som 20-åring skiljer ju sig åt lite 😉Ha en skön semester med din härliga familj! Och tack för en fin blogg! Kram Christina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..