Snyggt hus

25638440

.

Tjingeling,

Brukar sällan dela bilder från Hemnet, men alltså nu ”måste” jag (och nej jag känner inte dom som ska sälja) men huset är skitsnyggt inuti på ren svenska. Nästan så jag ändå längtar lite till hösten ändå när jag ser dom (enkelt att säga kanske när vi snart sitter nere i solskenet på Mallis ;) men att få greja och dona hemma, tända ljus och mysa till det helt enkelt. Det blir ju noll och inget sånt på sommaren.

Jag älskar dom ”kalkiga” väggarna i detta hem, är det någon som vet om det är sån där kalklitir eller vad det nu heter som man måste måla med om man ska få till det så där kalkigt? Eller hur gör man?

Sketans snyggt är det verkligen!

.

25638411
25638401

Bilderna är alla från Fastighetsbyrån, och huset ligger i Bromma och kan bli ditt för 22, 5 miljoner (!) och fler bilder finner ni här

Hoppas ni har en bra onsdag, hur många av er är tillbaka på jobben, räck upp en  hand :)

Kramar Anna

LOADING..