En ordinär måndag

 

God kväll,

Första dagen när maken varit tillbaka på jobbet, och jag och barnen har fått roa oss på egen hand. Eller roa och roa, mest hängt i tvättstugan, och sedan plockat och röjt här hemma. Det är ”nackdelen” med en vacker sommar, man har inte orkat göra nått hemma. Dammsugit, och torkat golven har vi väl gjort och tagit toaletterna mellan varven, men damma och sånt har väl blivit riktigt eftersatt, minst sagt så tur att bilderna inte förmedlar dammsituationen här hemma :P

När jag har grejat har barnen lekt med varandra, kivats till och från och jag har fått höja rösten x-antal gånger, men det är inget ovanligt, haha! Så en högst ordinär måndag, men så får det vara ibland.

.

Så nöjd med panelerna vi fixade jag och Jens i matsalen skulle kunna tro att dom alltid suttit där, men som ni vet ni som läst här ett tag så är det ju köksluckor ;)

Nu ska jag fixa lite kvällsmat till barnen, på återseende!

Kramar Anna

 1. Hej Anna!

  Låter ungefär som här hemma, både vad gäller dammet och kivet:)
  Vi har precis dragit igång med sovrumsrenovering här hemma, och med inspiration från dig ska vi göra en panel av köksluckor med bröstlist. Tycker ni har fått till det SÅ fint och det ser verkligen ut som att den alltid suttit där. Funderade på skarvarna mellan luckorna, har ni dragit någon slags latexfog eller spackel där för att få dem så osynliga? Har inte kommit så långt ännu att vi fått upp luckorna, men hoppas att vi får till det lika fint som ni!
  Tusen tack för en alltid lika inspirerande blogg och för att du delar med dig av ert liv.
  Kram/E

  1. Tack snälla, är väldans nöjd själv! Och ja vi har kört med latexfog i skarvarna, superbra syns knappt, så ett tips om ni ska göra det samma med köksluckor!

   Jag som ska tacka att du vill klicka dig in här och att du allt som oftast lämnar fina kommentarer dessutom! Stor kram till dig!!

  1. Tack, och ja väldans chic på tvärtom språket, haha! Inte mycket chict med mig faktiskt alls egentligen, men har inte den ambitionen att vara det heller ;) Kram

 2. God förmiddag,
  Skönt att höra att det är fler… Här har det också varit lite si och så med dammandet…. Dels blir det väldigt lite damm i det här boendet, i förhållande till förra. Dels är det det sista jag haft/har lust att springa runt med när jag varit hemma och det varit fint och varmt väder. (Eftersom jag bara varit ledig korta små svängar i taget, har jag haft annat för mig då.) Dels har just damning börjat ta enorm energi för mig på senare år och det känns inte värt det. Har kört mycket fusk med dammsugarborsten på listor och ytor den här sommaren; inte så mycket trasa. ;)
  Massor kramar!
  Rebecca

  1. Skönt att höra att det är fler som fuskar med dammet ;P Hoppas du haft det fint dom dagarna du nu varit ledig i sommar!! Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..