Vad blir det för mat

.

Sallad, sallad och mera sallad är nästan det enda jag är sugen på att äta i dessa dagar. Det gör mig inget alls att det är grillförbud för jag är ändå inte sugen på just det (ett förbud jag verkligen förövrigt tycker att man ska följa till punkt och pricka), utan goda knapriga kalla sallader ska det vara och något svalt och gott i glaset.

Här ett försök till en caesarsallad fast på mitt egna sätt med lite annat smått och gott i som inte är med i originalreceptet. Kör strimlad rödkål, solrosfrön och blandade salladssorter, sedan även det vanliga då som kyckling, bacon, krutonger, och massa riven parmesan!

.

Attans vad förkyld stackars Jens är, tror aldrig jag hört någon snyta sig så mycket som han gjort dom senaste dagarna. Som Julie sa; ”Mamma det är som att ha en elefant hemma som trumpetar hela tiden”, haha! Japp, jag håller med ;)

Nu ska jag ut i trädgården och softa i skuggan en vända med kidsen!

På återseende!

Kramar

 

 

 

 1. Ha ha barn är så himla spontana o rätt fram med sina kommentarer😃. Meya sa till mig sist när jag slog i en tå o börja hojta vad ont det gör….”mamma tänk på rosa elefanter så blir det bättre”. 😅

  1. Haha, ja dom är sjukt roliga att lyssna på ibland 😅 ”Tänk på rosa elefanter så blir det bättre” 😅

 2. Inte dåligt med en alldeles egen elefant där hemma 😂
  Håller helt med om grillningen, så länge förbud råder så följer man det, punkt slut.
  Kram och ha en fin dag 🌸

  1. 😅 Nä precis, inte alla som har en sån i källaren, haha! Ha en fin fredag och helg <3 Kram!

 3. Å vad jag skrattade gott åt Julies kommentar. Finns inget så roligt som barns spontana kommentarer 😊
  Njut vidare av sommaren ☀️

  1. Haha, ja och just hon säger en himla massa roliga kommentarer för jämnan, man får sig ett gott skratt för jämnan, haha 😊 Tack det samma!!

   1. Tror på allergi mot torrt gräs!!!!!!!!Kramar till elefanten.Kramar till Er finaste.

    1. Elefanten och vi kramar tillbaka 😅 Vi saknar dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..