Dagarna går

.

Hej tisdag,

Vi har några riktiga mellandagar här hemma just nu… Ni vet dagar när man inte riktigt tar sig för något vettigt alls. Kan bero på väder, värme eller bara ren slöhet, men man flyter liksom mest bara med. Sena kvällar och sena mornar, lite så vi jobbar just nu :) Jag kan bli liiiite stressad av det, känns som man ”slösar” bort sommaren på att inte göra någonting alls (även om man gör småsaker på dagarna)

Men det blir ju å andra sidan riktig avkoppling av att just ”simma lugnt” några dagar och inte fara fram och tillbaka på en massa olika saker hela tiden. Det är helt enkelt på gott och ont!

Tyvärr har vissa badplatser här omkring stängts av kommunen då det visat sig att vattnet är förorenat med bakterien ehec :/ 20 människor (många barn) har insjuknat, så det känns sådär att åka och bada någonstans överhuvudtaget här i krokarna just nu. För även om alla bad  inte är stängda p.g.a. av bakterier, så tänker jag att det kan blomma upp även där i värmen om alla badar på samma ställe där det är relativt grundt 😩

Jag saknar havet och västkusten 💦

Kram på er

/Anna

 

 1. Här i Eskilstuna har vi haft en del problem med gäss som förorenar vattnet. Så trist men dumt att ta några risker.
  Vi har en skapligt stor pool i trädgården som vi kan ta till i värmen. Hoppas ni också finner något sätt att svalka er på.
  Kram ☀️

  1. Tror dessa gäss kan vara boven även här, för dom finns tyvärr lite varstans runt Mälaren. Don´t like!!! Vi hade ju en stor pool, men gräsklipparen klippte ju sönder den, och nu är ju var enda lekpool inom rimligt avstånd från oss slut så kan inte köpa ny heller, kollade senast igår!! Vi får hålla oss i källaren där nere är det svalt, haha men så jäkla trist dock ;) Kraaaam

 2. Kom tillbaka!! Vi saknar er!!❤️❤️

  1. Jaaaaa det hade vart underbart, vi får se hur det blir <3 Saknar er också, va så himla mysigt när vi sågs!! Kraaaam

 3. Inka skriver:

  Skönt med sånna dagar! Viktigt för barnen oxå att få lära sig att det behöver inte alltid hända saker!
  Vi diskuterade häromdagen hur mycket dagens barn får uppleva saker. Det ska åkas utomlands minst en gång om året, likaså en skidresa. Semestern är fullproppad med en massa besök på dem olika djurparkerna/vattenlanden/nöjesparkerna. Jag är själv likadan. Blir dock besviken när det inte alla gånger uppskattas. Själv som barn så hade vi inte den möjligheten och jag minns hur mycket jag uppskattade när vi gjorde något! har sagt till mig själv att verkligen fundera över om alla dem utflykten verkligen är nödvändiga!

  1. Så klokt skrivit, jag håller helt med dig i allt du skriver och känner väl igen mig!! Kraaaam

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..