Neo Noir

.

Tjingeling,

Denna skira blus flyttade in i min garderob innan sommaren drog igång, tanken var att den ska användas dels i höst, men också under lite svala sommarkvällar med en kjol. Dessa kalla kvällar uteblev ju dock helt i år ;) Kan inte ha på mig något med lång ärm i dessa dagar, sååå himla svettigt, phuuu…

Men den kommer garanterat att användas flitigt i höst, det är ett som är säkert. Superfina detaljer på kragen och vid ärmsluten. Snygg till kjol, snygg till byxor! Svår blus att fota dock, och jag orkar inte sätta på mig den, 30.6 grader inomhus och minst lika mycket utomhus :P men den är jättefin i verkligheten och på kroppen!

Blusen är just nu på rea för 349 riksdaler. Ni hittar den HÄR och det är ett riktigt reafynd!

.

.

.

Nu ska vi packa in oss hela gänget i bilen för en dagsutflykt!

På återseende!

Kramar

 1. Sari skriver:

  So beautiful and stylish. Very good choice ☺

 2. Db skriver:

  Du gör reklam i nästan alla dina inlägg, men du reklammarkerar aldrig…

  1. Emelie skriver:

   Det är skillnad på att tipsa om produkter man själv gillar, och att göra reklam/samarbete mot ersättning i någon form. Det senare ska självklart reklammarkeras, vilket jag upplever att Anna är noggrann med.

   1. RM skriver:

    Håller med dig helt och hållet Emelie.

    1. Tack RM, det är väldans noga på Damernas Värld och Bonnier att allt ska märkas som är samarbete/reklam och några egna samarbeten får vi inte ha utöver detta, men tipsa om produkter man själv gillar där jag varken fått dom eller får betalt är helt okej :)

   1. Exakt så är det, det är skillnad på att tipsa om produkten man själv köpt och gillar, och att göra ett samarbete i någon form av ersättning. Och här är det superviktigt att vi märker upp alla samarbeten, annars får man Bonnier efter sig. Har jag ett samarbete på t ex IG som jag alltid märker upp så visar jag det inte här. Så tack för du uppmärksammat att jag faktiskt är väldans noggrann med dessa saker!

  1. Jag märker alltid upp reklam/samarbeten, du får nog gå till Specsavers 😂

   Det är skillnad på att tipsa om produkter jag själv köpt (eller fått av t.ex. min man, familjen eller en vän), än att göra ett samarbete med någon form av ersättning. Reklammärkning ska ske om man får betalt, vilket jag också är väldans noga med att markera här på bloggen! Vi får inte ha samarbeten på egenhand för Bonnier, varken adlinks (som jag aldrig har) och egna samarbeten, det är supernoga och uppstyrt när man bloggar här hos DV! Hårvårdsprodukterna jag skev om häromdagen t ex köpte min man till mig i Örebro om det var det du ansågs skulle ha märkts upp som reklam? Och blusen i detta inlägget har jag köpt själv i april/maj månad någon gång, men hade idétorka på vad jag skulle skiva om igår så hamnade den på bloggen så det inte bara blir bad, glass och familjebilder här inne. Så nej jag ska inte alls märka upp dessa inlägg som någon reklam. Det är rena och skära tips från min sida, nått ska jag ju skiva om mellan familjebilder, recept och bilder från vårt hem, och då blir det ibland att jag ”visar upp” saker jag handlat, men någon betald reklam är det inte och jag har heller inte fått produkterna i reklamsyfte. När det är så så står det tydligt med en banner längst upp i inlägget!

 3. Söt blus, och jag gillar också Neo Noir, de är inte så hiskeligt dyra men har ändå så mycket fina plagg. Jag köpte också en långärmad blus därifrån i våras, men precis som du blir jag svettig bara av tanken att sätta på mig den, haha! Men men, snart vänder det och då får man vara fin <3

  Hoppas du har en riktigt härlig sommar!

  Kram H

  1. Ja jag har inte köpt nått från det märket tidigare, fick upp ögonen för det där i april/maj någon gång, och prismässigt passar det mig. Lägger sällan så stora summor på just kläder :) Hoppas du njuter sommaren!! Kraaaaam

 4. Emma skriver:

  Jättefin blus!
  Men den finns inte på länken. Kanske är slutsåld, det skulle inte förvåna.

 5. Hanna skriver:

  Är ni fortfarande på väg till Mallis i augusti?Tänkte när är så fruktansvärt varmt här i Norden…Glad att vi var på våran resa i juni..Nästa år får man nog se vart man ska resa om är lika varmt… Island kanske..Kram!

  1. Ja det ska vi, den resan och allt var ju bokat redan i vintras när man inte visste hur sommaren skulle bli. Mysigt med ett avbrott i vardagen och komma iväg trots att sommaren varit helt outstanding vädermässigt här hemma i Sverige! :) Kraaam

   1. Hanna skriver:

    Ja precis så var våran resa också!Ha en trevlig vecka!Kram!

    1. Tack det samma önskar jag dig!! Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..