T r ä s l ö v s l ä g e

 
 
 
  

 

Hej på er,

Ja nu blir det väldans mycket semesterbilder här inne, jag VET det men det ÄR ju semester för min del och detta är vår vardag just nu här nere på Västkusten, så ni får stå ut eller komma t:)

Just här hängde vi i Träslövsläge en eftermiddag uner veckan som gick. En liten fiskeby utanför Varberg. Så mysigt och pittoreskt litet ställe. Morfar bjöd alla på glass just denna dag och sen badade barnen i havet en vända. Dom är som jag skrev häromdagen som små fiskar i vattnet. Dock har Julie konstaterat att vattnet i havet är mycket äckligare att svälja än det i en sjö, haha! Stackaren, den första kallsupen med det salta vattnet hon fick, och den äcklade minen kommer jag nog aldrig glömma ;) Bara att inse att mina barn inte är födda och uppvuxna med nära till riktig hav för dom föredrar alla dagar i veckan insjöar och jag är tvärtom :)

.

 

 
 
 
 

Hoppas ni mår bra och njuter av sommaren så bra det bara går. Måste erkänna att det stressar mig lite inombords att det redan är den 22 juli.. Augusti för mig är höst.. ja då förstår ni också kanske den lilla stressfaktorn.. 🙄

På återseende!

Kram Anna

 1. Åsa skriver:

  Detta år kommer nog hösten i oktober så stressa inte 🤗 njut av fina dagar med familjen!
  Kram 💚

 2. God morgon,
  Ja, sommaren är alldeles för kort i det här landet. Och när vi för en gång skull FÅR en sommar som är ngt att prata om, ja, då vill man aldrig att den ska ta slut. Som jag kanske nämnt förut, har jag bara korta ”ledighetsslängar” den här sommaren då min man jobbar hela. Försöker vara ledig när han är naturligt ledig i sitt skiftjobb. Passar på att försöka cykla i å-badet nere vid stan vissa dagar efter jobbet osv och det har varit riktigt skönt, även om jag föredrar andra bad. Vad gäller hav och insjö, är jag oxå uppvuxen vid insjö och föredrar således insjö. ;) Vi har ju ett par havsbad här, men de brukar vara proppade med folk (dåligt med badplatser runt denna stad) och ofta betydligt kallare i vattnet, än insjöarna. Tyvärr är det biltur på flera mil för att komma till insjö. Aldrig bott där det varit så dåligt med badmöjligheter nära stan som här… :/
  Massor kramar!
  Rebecca

 3. Varberg med omnejd är så fint! Mina barn är ju födda här på västkusten men föredrar sjöbad. De gillar inte att få havsvatten i näsan och är livrädda för maneter 😊! Min semester börjar på måndag, 4 härliga veckor!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..