Ingen badkruka i år

 
 
 
 
 
 
  
 

.

Tjingeling tisdag,

Vad gör ni på dagarna? Är det några av er som arbetar eller har ni alla semester och ledighet så här mitt i juli tro? :) Vad jag pysslar med det vet ni ju redan, vi tar dagarna som dom kommer helt och hållet. Och just nu är det ju faktiskt på gränsen vad man orkar med när det kommer till värme, 30 grader i skuggan i flera dagar nu, phu! Man orkar nästan bara ligga i vattenbrynet och guppa med en glass i handen :)

Här är bilder från gårdagen då vi hade lite tjejmys vid stranden när boysen valde att göra annat några timmar. Så jag, mormor (min mamma alltså), Celine och Julie drog iväg och badade och fikade några timmar. Så härlig start på den dagen, barnen är som små fiskar i vattnet.

.

Det är verkligen varmt i vattnet nu efter månader med sånt här fint väder. En badkruka som jag badar utan problem både i sjö och hav denna sommar. Kan inte minns att det skett sedan jag var barn att jag kastar mig i utan problem. Då badade man ju oavsett värme, eller kanske avsaknad av just det i vattnet. Men som vuxen kan jag inte minnas att det varit så ljummet som det är i år. Badkrukor kan väl knappt finnas i år :)

Ha en härlig tisdag, på återseende!

Kramar Anna

 1. Sara skriver:

  Hej! Stranden ser så lugn och fin ut, får jag fråga vilken det är? Bor i Träslövsläge sedan 6 år tillbaks men har inte full koll på Varberg än, tar gärna strandtips. :)
  Hälsar Sara

  1. Detta är en strand vid Öresjön så just dessa bilder är inte från Varberg :) Träslövsläge är ju förövrigt magiskt tycker jag, avis på dig som bor där!! :)

 2. Jennie skriver:

  Jag håller verkligen med ovanstående om att du tar härliga bilder!
  Jag älskar att bada, är uppvuxen vid havet med skärgård och båtsommar, nu bor jag i Linköping och där är det ont om hav :P
  Den här veckan jobbar jag, min tur i år på jourförskolan, men vi har en stor pool att plaska i så alla barn är nöjda och glada!
  Två veckors semester hann avverkas innan det i huset i Spanien, där har vi bara några minuters promenad till havet och jag saknar det så det nästan gör ont i hjärtat, jag är löjligt förälskad i mitt lilla casa.
  By the way släpade vi ner samma filtar till Spanien som jag ser att du har på bilden, passade perfekt där:)
  Två jobbdagar kvar, sen semester igen i vårt röda torp på slätten.

 3. Mia skriver:

  Ligger vid en pool i Piemonte, upp o ner som en tepåse i värmen😎 Vi har bilen så detta är ett stop av många. Ska vidare mot Franska rivieran och om ca 12 dagar avslutas det hela vid champagne distriktet. Är så lycklig att samma väder är och har varit som här hemma nu under lång tid. Baksidan är ju den eländiga torkan för djuren.

  Mia

  1. Låter inte dumt hör du, och ja man är som en tepåse i värmen som ligger i vattnet konstant nästan, haha! Njut er resa och kör försiktigt på vägarna! Och ja torkan för djur och natur är ju nackdelen med detta vackra väder :( Kram

 4. Åsa skriver:

  Jag badar och simmar hela tiden vid mitt sommarhus på Ön. I år dyker jag helt hejdlös från bryggan och simmar 1 km varje dag, härligt. Och så kör jag och mannen yoga/styrketräning på bryggdäck varje morgon, underbart ♥️. Du har så söta barn och tar så härliga bilder ♥️.

  1. Tack snälla, jag är ju partisk i den frågan, och tycker såklart dom är ursöta <3

   Låter som du har en riktigt härlig sommar, och så skönt att vara ute och simma, gör det samma varje dag nu!!

   Njut vidare där på Öland och tack för du klickar dig in här.

   Kramar Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..