På tu man hand

 

Tjingeling i värmen 😅

Alltså känns det inte som sommaren varit hur lång som helst? Och det är ju långt över en månad kvar innan skolorna börjar igen, vilket betyder för egen del att det är såååå mycket ledighet kvar! Det är sånt lycka att varje morgon vakna upp till lika varmt och soligt som dagen före, som ren och skär magi detta!!

I torsdags drog Jens och jag in till Borås på tu man hand, och deras torsdagskvällar på torget! Vi lånade svärmors lägenhet och så lämnade vi barnen med farmor och bonusfarfar ute på landet. Åt på restaurang, (Viskans vinbar för att vara exakt), drack drinkar vid torget och hade det allmänt trevligt! Inte ofta vi sitter ner tillsammans en hel måltid om inte annat 😁

På onsdag lämnar jag både man och barn en kväll för att träffa några av mina barndomsvänner på middag, ser jag verkligen framemot! Men först ska vi byta semesterboende, och flyttar efter en vecka hos svärmor lite mer söder ut till mina föräldrar och mitt barndomshem 💕

Njut lördagen och på återseende!

Kramar

 

 

  1. Mysigt med lite egentid med maken. Tror det är bra att ta sig den tiden om man ska orka genom småbarnsåren. Vår minsta har lite svårt att vara ifrån oss vid nattning så jag och min man brukar gå ut på em och se till att vi är hemma till nattningen!

    1. Ja man får försöka få ihop små dater mellan varven, vi har ju inte helt enkelt eftersom vi bor långt ifrån mor och farföräldrar, därför vi passar på när vi är här nere just nu :) Kramkram

  2. Hoppas ni hade det mysigt i min hemstad Borås, visst har den blivit roligare och finare i centrum de senaste åren?
    Ha en fortsatt härlig sommar!

    1. Ja men verkligen, det har ploppat upp massa fint i centrum sedan jag gick på gymnasiet (för hundra år sedan, haha!) gillar Borås!! Tack det samma önskar jag dig! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..