Vacation mood

 

Tjingeling,

Nu är det S E M E S T E R T I D E R för denna familj, så galet skönt och mysigt ♥ Sen att det ofta blir att man är så tätt in på varandra under dessa semesterveckor att man efter ett tag lättare hamnar i fåniga små konflikter, det tänker jag blunda för och hoppas det tillhör det förflutna, haha!

Men är det inte lite så, alla ni i en relation? Alla har vi en massa förväntningar på sommaren och så sen blir det inte alltid som man tänker kanske, plus att man ju måste ta hänsyn till varandra på ett annat sätt än i vardagen, det skapar ibland lite gnissel i maskineriet. Jag upplever det så i alla fall, men som sagt kanske inte blir så i år för här är humöret på topp hos stora och små, just nu iaf :P

Njut lördagen alla fina läsare, tack för ni klickar er in här och läser och kommenterar trots att det är sommar. Jag uppskattar et mycket ska ni veta! På återseende!

Kramar Anna

 1. Tell me about it! Vi har sju veckors gemensam semester. Vi är fyra i familjen. Å det blir en del gnissel 😀 Just nu är vi på semester i Montenegro och jag stör mig järnet på när alla skvätter upp småsten på filten på sanden, haha! Men förutom mina små utbrott så går det än så länge bra 👍🏼

  1. Haha ja men grus är irriterande 😅😜 Njut er resa och ta hand om er så hippas vi inte orationerna blir större än gruset 😉Kram

  2. Oh Montenegro…Var nyligen där en vecka…Andra året i rad…Lovat mig själv och andra att nästa år blir det nått annat land men det svider…Vad tycker ni och var är ni?

   1. Vi är i Becici. Har hyrt en lgh med galet fin utsikt (men sjukt jobbiga backar upp till) Vi har gått in till Budva via tunneln och jag måste säga att jag är nöjd att vi bor här. Mycket lugnare och färre folk på stranden. Men enkelt att gå till Budva om man vill 😀 Än så länge är vi mycket nöjda, även om prisnivån på mat är något högre än vi trodde.

    1. Ok.Vi bodde på Iberostar i Becici.All inclusive.Vi trivdes bra.Ja det går bra att gå till Budva via tunneln.Och strandpromenaden mot andra håller är också trevligt.Finns en liten udde man kan gå till höger om Iberostar stranden.Dit var vi.Fin utsikt och natur.Ser till Budva därifrån.Missa inte Sveti Stefan.Vi åkte lokalbussen och det funkar så bra.Billigt också.Bra liten mataffär i Becici.Trevlig liten by men hård trafik igenom.Enda negativa skulle jag säga.Ha en trevlig semester!Och nu längtar man dit igen.😂❤️

 2. Läste något bra om att ge varandra egen tid under semestern, och rättvist födelat (spelade ingen roll om det var att träna, läsa bok eller sola etc). Sen att prata igenom så man är överens om förväntningar etc och kanske prata ut när de blir gnissel.

  1. Det stämmer nog rätt bra, ska försöka leva efter det, återkommer med utvärdering i höst 😂 Njut lördagen!!

 3. Jag känner igen det väl 😊. Ha en ljuvlig semester Anna!
  Jag har följt dig sedan mitt bröllop 2010 och har precis startat en egen blogg. Den handlar om mitt liv som överviktsopererad men också om mig som mamma, barnmorska och matfantast. Jag skulle vara ärad om du ville gå in och titta någon dag. Är fortf ny på det så säg gärna till om du tycker jag kan göra några förbättringar i bloggen.
  Stor kram
  Louise i Vellinge ❤️

  Livmedsleeve.se

  1. Skönt att man inte är ensam 🙈😅 Åh tänk så länge 💕 tack! Åh kul att du startat egen blogg ska genast in och läsa!! Njut lördagen!! Kram

  2. Alltså vilken resa du gjort, nästan 40 kg 🙌🏼 Skönt att du upplever så mycket positivt!! Kunde inte kommentera på din blogg? Fattade inte vart man skulle klicka 🙈 Kram

   1. Tack😍
    Jag vet, det är dumt, man kan inte kommentera i flödet, man måste trycka sig in på ett inlägg, då kan man kommentera längst ner☺️
    Ska försöka få hjälp med det!
    Tack igen, ja jag mår toppen, bästa jag gjort!
    Kram och ha en fin kväll!❤️

 4. Jo visst är det så, men i år kanske det blir annorlunda haha ;-) Alla håller sams och humöret är på topp jämt… knappast. Ibland är det skönt att kunna gå undan och vara själv 5 minuter för att samla lite energi. Hoppas ni får en fin sommar🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..