Två ljuvliga svanar

 

Tjingeling,

Det blev visst en heldag borta från sociala medier igår, ingen blogg, inget IG, ja inget helt enkelt. Fanns ingen direkt tanke bakom det hela, mer än att det bara blev så. Celine blev klar med sin penicillinkur hon ätit i 7 dagar under gårdagen, så det firade vi med bad vid sjön och ja vi nöjt helt enkelt av sommaren, precis som det ska vara! Nu hoppas vi att alla sjukdomar kan lämna oss i fred :denna sommar )

Har ni sett baddräkterna Celine och Julie har. Alltså jag smäller av så gulliga dom är. Flickorna fick välja färgerna själva, Celine valde mintgrön botten och Julie en mörkt blå. Så ljuvligt fina båda två och den lilla svanen på sidan med volangen gör ju hela baddräkten. Extra plus för att axelbanden går i kors i ryggen då åker dom inte ner.

Finns hos Emelies butik för er som undrar det!

 

Den lilla ståväskanoch hatten har båda några år på nacken, från H&M ursprungligen, och dom små mocka-sandalerna med bollar på har jag köpt på Lidl ab alla ställen till Céline ;)

Idag ska tvättmaskinen få jobba på rejält, det ska städas av här hemma och packas. Imorgon är sista dagen och avslutning på simskolan för Maximilian och maken går på semester. Så inom kort bär det av till västkusten och familj, och gamla efterlängtade vänner ♥

Ha en riktigt fin torsdag, på återseende!

Kramar

 

    1. Tack vad snäll du är som skriver så <3 Jag är ju bra partisk i "målet" men jag håller med ;) Trevlig helg!!

  1. Men så söta, både flickorna och baddräkterna. Måste klicka hem en till min dotter, hur är den i storleken?

    1. Tack :) Baddräkten är normal i stl tycker jag, Celine har 110/116 och Julie 98/104 vilket är samma storlekar dom har på sina vanliga kläder :) Så kör på det som din dotter brukar ha, dom är jättefina!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..