Semester året runt!

.

Hej måndag,

Så är vi inne på vecka nummer två med simskola för Maximilians del, och sista veckan innan det ”riktiga” sommarlovet och semestern drar igång. För nu på fredag går även pappan i familjen på välförtjänt ledighet i fyra veckor framåt, tjohooo!!

Någon som har semester året runt är ju katten här hemma. Han njuter livet dessa sommardagar det kan jag lova. Skulle han få bestämma skulle köksdörren alltid stå på vid gavel så han kan springa ut och in så som det går nu när det är fint ute.

Ligga inne och sova, ligga ute och sova (gärna i hängmattan sakta gungandes av vinden ;) jaga insekter och springa som en tok upp och ner i äppelträdet och ligga längst upp och spana, det är dom vanligaste sysselsättningarna om dagarna.

Katten är i stort sett bara här i vår trädgård. Han går in till grannen här bredvid och hälsar på deras katter ibland, men han är annars väldans hemkär och håller sig mest runt där vi är. Det är är skönt tycker jag att vi inte har någon större äventyrare ;)

Nu ska jag förbereda dagens lunch, blir nudelwook med grönsaker. På återseende!

Kramar Anna

 

  1. Vilken underbar bild på Julie o misse när de blundar! Grep riktigt tag i en… den måste du nästan göra tavla av kram

  2. Så fin han är och va mysig han verkar <3 Saknar min katt lite extra ibland, trots att han varit borta över 12 år :( Han var alltid ute hela nätterna så här på sommaren och på morgonen när man lockade med torrfodret vid dörren kom han farande med en väldig fart, man såg bara som ett svart sträck över gräset bakom vårt hus, haha ;)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..