O m m ö b l e r i n g

.

Vi har möblerat om inne hos Céline, eller möblerat om var kanske att ta i, men vi har vänt hennes säng. Anledningen är kort och gott att vi förlängt växasängen då Celine växt ur den gamla längden på sängen.

Tidigare stod den ju med huvudändan mot väggen och rakt ut i rummet, som ni kanske minns?! Men nu blev sängen för lång för att kunna ha på det viset, så nu fick vi vända på den, och då hamnade den här i hörnan mot väggen istället. Under dom små konsolhyllorna som är målade i samma nyans som väggfärgen..

.

Väggfärgen heter ”Old Rose” och kommer från Alcro för er som undrar det, hyllor och konsolerna är från Ikea och månlampan finns hos Jollyroom.

Celine verkar väldigt nöjd med sin nya ”sovhörna”. Det blir nog lite extra ombonat och ha att sängens ena långsida mot en vägg, det är hon ju inte van vid. Så hon skuttar och lägger sig så nöjt om kvällarna i sin ”nya” säng, hon har även nu fått ett nytt fluffigt stort täcke och nya fluffiga kuddar, så förstår att hon är nöjd.

Ska även spana efter en större matta till rummet. Den gamla såg plötsligt så liten och fjuttig ut när vi vände på sängen. Det ena föder det andra, så är det ofta tycker jag. Man tänker att man ska göra en sak, men vips så för det med sig fler saker som ”behövs” antingen göras, eller inhandlas :)

Njut nu söndagen, så hörs vi!

Kramar Anna

 

 

 

 1. God morgon,
  Kikar in och läser ifatt mig på vad du gjort sen sist (-har knappt varit ute på internet alls medan vi var bortresta). Inte kul med Cs lunginflammation men skönt att hon är på bättringsvägen nu. Tråkigt att du oxå blivit förkyld såhär i sommartider och att Robban dessutom tog ett bett på poolen när det var som allra varmast! :(
  Jag hoppas iaf ni blir riktigt pigga inom det snaraste (ja poolen lär väl inte pigga på sig, men ni människor ;) ) och att vi får tillbaka det varma vädret. Pooler kan man ju köpa nya, även om det är en tråkigt utgift. Eller oxå åker man till sjön! :)
  Massor kramar!
  Rebecca

 2. Enda problemet vi haft när sängen stått så är att sonen lätt i sömnen sparkar i väggen eller slår sig annars..Försökt komma på lösningar till det men nu flyttat ut sängen så står mera mitt i rummet istället..Hoppas funkar bra hos er!Bara en tanke jag hade:)Kram och trevlig söndag!!

  1. Det beror kanske på hur ”livliga” barn man har när dom sover. Dom andra två barnen här hemma har haft sina sängar så här mot en vägg hela tiden sedan vi flyttade hit och det har aldrig hänt något, så hoppas inte det blir det för Céline heller :) Hoppas det går bättre för er lilla kille när ni flyttat sängen <3 Ha en härlig söndag! Kramar

 3. Så fint! Här ska vi byta bort en rosa färg i den äldsta tjejens rum, hon har tröttnat efter ett är redan, men jag tror det blir bra 😍🙈 kram

  1. Tack :)

   Det blir säkert bra vad ni än väljer för annan färg, va vill hon ha?

   Ha en mysig söndag!

   Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..