S h u í

.

 

Tjingeling,

Har ni sett vasen ”Shuí från ”The Artilleriet Edition Family”, som är ett samarbete mellan Artilleriet, Skrufs Glasbruk och glasartisten Märta Louise Karlsson? Så fin tycker jag med sin oregelbundna lite skrovliga yta!

Inspirationen sägs vara tagen från Smålands djupa skogar med blomsterknoppar, dagg och bark. Shui är vatten på kinesiska och andra delen i Feng Shui, läran om att skapa harmoni med energikrafter.

 

Vasen finns tillgänglig i klar eller svart, väldans fina båda två om ni frågar mig, men så är jag nog allt en riktig vasnörd också (och matt-, lamp- och porslinsnörd ;))

Nu ska jag få hjälp av Maximilian med tömning av en lägenhet som är såld. Fritids är stängt idag så han får hänga med mig och tjäna lite egna pengar till semestern :)

Kramar Anna

  1. God morgon,
    Jag tyckte oxå vasen var fin! :)
    Vad kul för M att få hänga med dig och jobba lite. :) Får mig att tänka på när mina föräldrar ville ha hjälp med ngt speciellt när jag växte upp. Om man tackade ja och högg i, kunde man tjäna sig en peng och jag tycker det är bra att man redan som liten får lära sig sådant. (Att inte bara få och få via t.ex. veckopeng el dyl.) Vi brukade även hjälpa min morfar med städning och han gav en alltid en peng som tack. Den gång jag hade ”bäst timlön” tror jag var när jag lyste med en ficklampa åt pappa en hel kväll och lönen var en hårpermanent, hi, hi! ;) :)
    Massor kramar!
    Rebecca

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..