Godmorgon måndag

Tjingeling,

 
.

Vaknade till regndroppar på rutan denna måndagsmorgon. Kändes väldans ovant måste jag säga, men mycket välbehövligt då naturen nu är så torr, så torr. Gräsmattan här hemma har gått från härligt mjukt grön till vass, torr och alldeles brun och den är rätt så omysig att gå på.

Vi hade en supermysig dag igår. Vi var som jag skrev på en liten utflykt till Strängnäs hela gänget! Skrivit det förr, men det är ju bara sååå mysigt och pittoreskt i den lilla staden, älskar´t! Fikakorgen va med, och sen blev det även lite Slagsta glass i värmen. Termometern visade över  29 grader i skuggan så det gällde att äta snabbt om man inte ville att glassen totalt skulle smälta bort :)

.

Nu har vi varit och lämnat Maximilian på skolan. Sista dagen innan skolavslutningen som är imorgon bitti. Tänk då har min förstfödde gjort klart första klass och ska börja tvåan i augusti.

Nu ska jag, Celine, Julie och mina föräldrar åka till Västerås för skoj skull, mysigt att ha dom här några extra dagar. På återseende!

Kramar Anna

 1. God morgon Anna,
  Sitter här och läser ifatt mig på dina senaste inlägg. :) (Blir sällan att jag hänger framför datorn när jag är ledig). Så himla kul att se när du stylat nybyggda boenden! :) Precis så där ljust och luftigt som jag vill se ett potentiellt hem för att bli intresserad. :)
  Lycka till med skolavslutning idag -spännande! (Har de avslutning i kyrkan? Här uppe verkar det som den traditionen lagts åt sidan mer och mer och jag känner flera föräldrar som berättat om att de inte ens får närvara vid sitt barns skolavslutning (större barn då)! Känns ju jättetrist…!
  Massor kramar!
  Rebecca

  1. Nej avslutningen är inte i kyrkan här heller, utan på skolgården! Och vad tråkigt att inte få vara med som föräldrar?! Här får man i alla fall vara med upp till och med 6:an sen vet jag inte längre upp i åldrarna :) Ha en fin tisdag!! Kramar

 2. Om ni nån gång har vägarna förbi Söderköping rekommenderar jag ett besök på glassrestaurangen Smultronstället. Fantastiska glassuppläggningar, brukar vara lååång kö till restaurangdelen, men det är det värt. Söderköping är för övrigt också ett jättemysigt litet samhälle att strosa runt och titta i 🙂

  1. Aldrig varit där, men det ska jag absolut ha i tanken nu i sommar att ta oss en sväng till Söderköping, googlade å det såg ju supermysigt ut!! Tack för tipset :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..