Styled by me

.

God förmiddag fredag,

Känns om världens kortaste arbetsvecka det här, eller vad säger ni som också var lediga i onsdags? :P Man blir ju helt virrig vilken dag det egentligen är, tur det finns kalendrar att dubbelkolla i .

Vissa av er har efterfrågat bilder från mina jobb, och här har ni ett litet axplock från några av dem. För mig som arbetar helt på egenhand med det här, är det viktigt att det är möbler och prylar som inte väger alltför mycket och inte är alltför skrymmande (jag har lärt mig den hårda vägen, ajaj ryggen i början säger jag bara). Jag ska ju kunna frakta, bära, lyfta allt helt själv, upp för trappor när det ingen hiss finns osv, även om jag såklart kan få hjälp ibland när det måste in större saker som jag bara inte klarar av på egenhand.

.

Alla bilderna är tagna av fotografer för Diakrit!

.

Som ni nästan kan ana här på bilderna är det allra vanligaste objekten för mig att arbeta med, helt nybyggda hus. Sen är det ibland även mindre stylingar i redan befintliga hem, som bara ska ”piffas” upp lite extra som på vissa av bilderna, men det allra, allra vanligaste objekten jag har är helt tomma nybyggda hus där ingen bor, precis tvärtemot vad jag trodde när jag började. Tänkte att det kan ju inte vara så vanligt, men det var det med facit i hand :)

Nu ska jag göra ett skrivbordsjobb som måste lämnas in innan dagens slut, så bäst att passa på innan barnen ska hämtas och vi tar helg!

Njut dagen och helgen, vi hörs!

Kramar Anna

 


    
 1. Du är bara så duktig, vilken fantastisk känsla du har för inredning alltid lika vackert och stilfullt när du har varit i farten.
  Kram

 2. Stilen kan tyckas vara hämtad från några år tillbaka med så mycket vitt. Våra ögon har vant oss vid lite djärvare inslag, enstaka markeringar djupdova färger. Men visst det tilltalar…

  1. Byggherrar som bygger på detta viset målar oftast alltid vitt, för att det ska vara så neutralt som möjligt, sen får folk välja själv vilka kulörer dom vill ha när dom köpt huset :) Sen tror jag här på ”landet” att man per automatik är lite ”efter” när det kommer till inredningstrender (pratar om den stora massan då) som tex mörka väggar å liknande :)

   Trevlig helg!

   1. Så roligt att få se dina objekt :) vitt är ju dock fortfarande inne och förekommer över hela hemnet på både nya och äldre objekt… så nä vitt är verkligen inte bakåt i tiden. Superfint Anna!

    1. Ja så är det säkert, jag gillar själv fortfarande vitt oavsett inne eller ute :) Tack rara! Kramar

 3. Hej Anna!
  Jag mailade till dig i förra veckan men du har kanske inte sett det.
  Kunde inte lägga någon kommentar just då från en annan dator så därför mailade jag i stället om tips på borttag av plåster och lite annat smått och gott.
  Trevlig fredag och helg.
  Kram ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..