Hatten av!

.

Solsken i sovrummet denna morgon (också)!

Och hatten av skulle man kunna säga med tanke på att dom hänger på väggen, bara att plocka ner den man vill använda för stunden ;)

Vas H. Skjalm P. Brugge

.

Tjingeling,

Hur har ni det?

Måndag, och förmiddagen har redan passerat och det är strax dags för lunch för min del. Jag har varit iväg på ett möte på morgonkvisten, men som det ser ut nu så blir resten av dagen hemma framför datorn med diverse skrivjobb. Bilderna här ovan knäppte jag nu på morgonen i sovrummet, när solen strålade in så vackert. Renbäddad säng och det är ju bara så himla härligt.

Sen tycker jag nu när man kan gå ut och plocka sig en bukett med blommor gratis i vägdikena att man kan lyxa till det och ha en bukett så här även vid sängen. Det har jag ju verkligen inte alltid annars, men det är himla fint och lupinerna står ju just nu i full blom här så haffade några i vägrenen när jag lämnade barnen i morse och se så fint det blev :)

 

Överkastet i rosa sammet är från Linum, Kinomon är från ”Daily Elegance”, och sängkläderna är från ”Mille Notti” för er som eventuellt funderade över detta :)

Nu ska jag se vad jag enkelt kan sväng ihop till lunch, då här första dagen på veckan. Tyvärr har vi inga rester, får nog bli en snabb omelett! På återseende!

Kramar Anna

LOADING..