Under äppelträdet

 

Detta med att barnen växer, det är för mig på gott och ont. Jag önskar ofta att jag bara kunde stoppa tiden och att dom alltid kunde ha denna ålder dom alla tre är i just nu ♥ Att det bara skull vara så här jämt, men visst är det även skönt när dom växer och klarar sig lite mer på egen hand. För numera kan jag ju faktiskt sitta och läsa ostört i 10-20 minuter i streck ibland när dom leker utan problem, det gick ju inte för något år sedan då det alltid var någon av dem som var tvungen att passas. Dessa stunder under äppelträdet med en god bok på eftermiddagarna är bättre än bäst just nu!

Bokhandeln på Riverside Drive är den första bok jag läst som är skriven av Frida Skybäck, och jag måste säga att jag är imponerad av hennes fina språk och det är en riktigt mysig bok. Ingen kriminalroman som annars är det som jag plöjer mest, utan detta är något helt annat, riktigt feelgood måste jag säga!

 

.

”Charlotte, nybliven änka, ärver ett hus i London av en moster hon knappt visste fanns. I huset finns en bokhandel, The Riverside Bookshop, som dock verkar konkursfärdig. Men trots att Charlotte inte vet något om hur man driver en bokhandel växer snart en gemenskap med den excentriska personalen fram.

Samtidigt som Charlotte kämpar för att rädda bokhandeln inser hon att det är något som inte riktigt stämmer. Varför har hon aldrig fått träffa sin moster och vad är det för mörk hemlighet som döljer sig i huset? Steg för steg får vi veta vad som egentligen hände 35 år tidigare, när hennes mamma och moster som mycket unga kom till London”

Bokhandeln på Riverside Drive är en riktigt varm, charmig historia om både kärlek och sorg. Tycker att karaktärerna är trovärdiga, och väldigt sympatiska. Ett boktips att läsa i hängmattan i sommar!

Nu ska vi iväg strax, dags för torsdag!

Kram på er

/Anna

 1. Den boken får bli årets sommarläsning lät som den passade mig precis! Tyvärr blivit dåligt med läsande de senaste åren. Inte riktigt kommit igång efter småbarnsåren. Får försöka ta mig tillbaka, älskar ju egentligen att läsa!

  1. Ja den är riktigt mysig, jag läser ganska mycket men det går ändå lite i perioder, ibland plöjer jag bok efter bok å sen kan det plötsligt bli nån månad eller två då jag inte läser alls, men sommaren då brukar det bli rätt många böcker, tycker det är så avkopplande 😊 Kram!!

 2. Så mysigt det ser ut och tack för boktipset :-) Jaaa så fort det går, min äldsta fyller 13 idag…. Tur jag ha en liten på 7 månader med haha men snart är jag med där då jag kan koppla av med en bok när barnen leker :-)

  1. Ja tänk att du har en 13 åring, känns som en evighet innan jag är där men det går ju himla fort! Kraaam

  1. Tack vad glad jag blir att du gillar bloggen! 💕 Dessa bilder i detta inlägget är tagna med min mobil faktiskt (IPhone X) :) Annars är det med min Canon Eos!

 3. Ser sååå mysigt ut där under äppelträdet! Och tack för boktipset, det blir att klicka hem den. Verkar vara en bok i min smak :)

  1. Det är väldans skönt att sitta i hönggungan å sakta gungas sv vinden å läsa :) Boken tycker jag absolut du ska läsa i sommar som sagt riktig feelgood!!

   Kram på dig 💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..