S o l k y s s t

.

Tjingeling tisdag,

Smink använder man ju inte lika mycket på sommaren tycker jag. Men ett måste i min sminkväska, särskilt så här på sommarhalvåret är solpudret, och absoluta favoriten är denna från Nuxe. Det fräschar snabbt till ansiktet, och ger lite härlig bränna så man ser så där solkysst ut, utan att kanske vara det, bra fusk det där :)

Har fått lära mig att man ska välj en nyans på solpudret som är en till två nyanser mörkare än din egen hudton. Just detta tycker jag har en väldigt neutral ton, varken för röd eller kall och det går lätt att bygga upp den färgintensitet man vill ha. Och precis som när man köper foundation, ska man alltid kolla hur resultatet ser ut i dagsljus, väldans viktigt om man inte vill gå runt och se smutsig ut i ansiktet :P

Även fått lära mig en gång i tiden att när man applicerar solpudret så ska man fokusera på utstickande punkter som solljuset faller naturligt på. Kindben, tinningarna, nästippen, haktippen och under hårfästet och så några nätta svep över nyckelbenen, sen ser man sådär härligt solkysst ut!

 

Nog om smink! Jag har i månader letat efter en tid för att skaffa nytt pass till Celine, men det har varit fullbokat här i stan så man inte ens kunnat se framåt att nått var ledigt överhuvudtaget. Igår tittade jag in av en slump och då fanns en tid idag kl 09:20 så just nu väntar vi på att tiden ska gå så vi kan traska till polisen och fixa pass inför semestern.

Förresten, har ni problem med att kommentera och läsa bloggen just nu? Jag själv har stora problem att logga in, och skriva. Kommer upp ”sidan kan inte visas” titt som tätt. Jag har anmält problemet så ni vet, och hoppas det ska åtgärdas snabbt så ni kan läsa och kommentera igen!

Ha nu en riktigt härlig tisdag!

Kramar Anna

 

 

LOADING..