En pärla i Mälaren

 

  
 

 

.

Godmorgon måndag,

Hoppas ni haft en lika magisk helg som jag haft. För när maj levererar om om det vore högsommar då kan man inte annat än att vara glad, tacksam, och väldigt lycklig.

Söndagen tillbringade vi ute på Märsön som ligger i Mälaren, nån mil från Enköping där våra vänner har en urmysig gammal sommarstuga med en magisk utsikt över vattnet. Vi blev bjudna på smarriga hemmagjorda hamburgare till lunch, barnen premiärbadade och vi åkte motorbåt till barnens stora förtjusning med vinden i håret och en sån härlig frihetskänsla. Ljuvligt! Sen blev det fika med glass, jordgubbar och vattenmelon innan vi en aning trötta efter all frisk luft och sol åkte hemåt igen. Ja bilderna talar väl egentligen för sig själva (och det blev ju en del av dom som ni ser, men var så svårt att plocka bort några), som sagt när maj levererar som det vore högsommar då är det lycka ♥

Ha en fin start på denna vecka som i alla fall här i stan verkar bli lika fin fram till och med onsdag i alla fall, sen ser det ut att bli regn i dagarna tre, vilket nog då är välkommet av naturen om inte annat!

Vi hörs snart igen.

Kramar Anna

  1. Ågg vilka fina bilder, snygg man som kör båten.. :) Tack för bästa söndagen på länge, såå himla mysigt.. Ha nu en härlig måndag så hörs vi i veckan.. Puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..