Ikväll sitter jag bänkad

.

Ta da, mattan under matsalsbordet på plats!!!

Så härliga skiftningar, och den ändrar ljusstyrka beroende på vilket hålla man står, här ser den ganska mörk ut!

 

Hej på er,

Är en aning trött i mössan efter gårdagens en tjejkväll, dock blev det inte så sent var hemma runt 23:30, men tycker man sover så mycket sämre när man druckit alkohol även om det inte blev några större mängder just igår. Sen gjorde det väl sitt till att grannarna hade efterfest i trädgården här bredvid ända till över kl 08(!) i morse i fullt solsken, haha! Jag vet vilka som är tröttare än jag just nu i alla fall ;)

Här ser ni nya fantastiska mattan på plats, heeeelt jäkla underbar är den och vi klarade att fixa att få den på plats helt på egenhand efter att maken gnuggat geniknölarna. Han lyfte det tunga bordet och jag låg på golvet och kravlade och rullade bort den gamla och in med den nya, haha! Jag är så himla nöjd, rummet blev mycket ljusare.

.

.Ikväll är det final i Eurovision Son Contest, ska ni kolla? Jag ska sitta bänkad framför tv:n med godisskålen inom lagom räckhåll och heja på vår fina Benjamin. Jag tror inte den vinner, men hoppas på den hamnar topp 5.

Personliga favoriter i kvällens startfält är Tysklands ”You let me walk alone” Se den HÄR Visst tänker man på Ed Sheeran, men den är sååå fin. Handlar om hans avlidna pappa, så vacker text så jag vill gråta när jag hör han sjunger detta ♥

”I was born from one love of two hearts
We were three kids and a loving mum
You made this place a home
A shelter from the storm
You said I had one life and a true heart
I tried my best and I came so far
But you will never know
‘Cause you let me walk this road alone”

.

Sen gillar jag Australiens ”We Got Love”, det här är en riktig Anna-låt. Se och hör den HÄR. Sen kan jag bara inte låta bli att tycka Estlands ”La Forza” är vansinnigt pampig. Vilken kontroll på rösten hon har den där Elina, jag ryser! Gillar ni Opera så lyssna HÄR

Sen gillade jag Azerbaijans bidrag ”X My Heart” är SKITBRA, men den åkte ju ut i en av semifinalerna, fattar jag inte alls. Lyssna HÄR Även den en riktig Anna-låt (och Celine hon vill att jag ska spela den om och om igen ;)

Nej, nu måste jag ha kaffe och något i magen, på återseende!

Kram på er

  1. Älskar detta spektakel! Mina favoriter i år är Cypern (tror hon vinner), Grekland, Finland och Bulgarien. Är ofta svag för Balkanländernas låter 😊. En favorit är fortfarande Serbiens låt Molitva som ju vann för många år sedan.

    1. Jag också!!! ;) Ja men Serbiens låt Molitva den gillar jag också, en gammal favorit!! Ha en trevlig kväll, jag vete sjutton vem jag tror vinner i år!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..